USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Угоди про співпрацю Луцька та Прилуцького: чого вдалося досягнути

3 Жовтня 2017 15:14
У кінці жовтня 2016 року Луцька міська рада та Прилуцька сільська рада (Ківерцівський район) уклали сім договорів про співробітництво. Фактично, мова йде про виконання спільних проектів. Ці угоди мали би передувати процедурі об'єднання міста та сіл, пише Конкурент.

Відповідно до рішення, після укладення та реалізації затверджених договорів, учасники угоди мали би в обов'язковому порядку розглянути питання можливості об'єднання територіальних громад Луцька та сіл Прилуцьке, Жабка, Сапогове, Дачне Ківерцівського району в одну територіальну громаду.

Видання попросило Луцьку міську раду надати інформацію про хід виконання угод.

А ось щодо співпраці Підгайців і Луцька про яку також говорили, то тут ситуація зайшла у глухий кут. У травні цього року Луцька міська рада прийняла рішення про надання згоди на організацію співробітництва Луцька та Підгайців. Окрім цього була створено комісія для проведення відповідних переговорів та підготовки проекту договору про співробітництво. Це розпорядження надіслали Підгайцівський сільській раді двічі (останній раз 8 вересня), втім відповідей станом на 28 вересня так і не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ого шо наробили Показати IP 3 Жовтня 2017 16:43
яким треба бути не далекоглядним жителем села щоб таке підписати..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus