USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Україна потребує «капітального ремонту», - Янукович

12 Вересня 2013 17:49
Влада пішла шляхом «капітального ремонту» та капітальної модернізації. Про це під час наради з адміністративно-господарським активом Волині, що відбулася 12 вересня, розповів Президент України Віктор Янукович.

Зі слів Президента, модернізаційний процес, який триває в країні, спрямований на те, щоб змінити ситуацію на краще. Всі реформаторські дії стосуються кожної людини і відбиваються на житті усіх.

Він розповів, що зустрічався з виборцями, мешканцями Луцька, які підійшли до обласної клінічної лікарні. Президент сказав їм, що дуже добре, коли владу справедливо критикують, і погано, коли когось критикують несправедливо.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПРЕЗИДЕНТ СПІЛКУВАВСЯ З ПЕРЕСІЧНИМИ ЛУЧАНАМИ. ФОТО

«Кожен з нас окремо і ми всі разом складаємо новітню історію. Вона належить нам і нашій державі. Що ми робимо для того, щоб змінити ситуацію на краще? Умовно кажучи, це наш спільний дім, який ми взялися не просто ремонтувати. Тому що його ремонтували підмазували та білили цю хатку багато років. І ми знаємо, що з цього вийшло. Прийшов час робити як мінімум капітальний ремонт, модернізувати нашу хатку. Жити ставало все важче і важче, і «підмазувати» вже не було ніякого сенсу. Тому ми свідомо пішли шляхом «капітального ремонту» та капітальної модернізації. Вони завжди створюють незручності. Коли живеш у старій хаті, і починаєш щось робити, завжди незручно. Коли робиш, думаєш «скоріше б це все закінчилося», але потім отримуєш задоволення від того, що зробив, і даєш собі оцінку», - зазначив Віктор Янукович.

Президент нагадав, що медична реформа, на яку лунає чимало нарікань, має в своїй основі правильні та необхідні реформи. Він повідомив, що в Україні знизилася смертність немовлят та матерів, побудовано 15 перинатальних центрів. З його слів, питання реформування медицини у кожній країні не вирішувалося миттєво, але крок за кроком у громадян з’являлася довіра до ініціатив влади.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПЕРИНАТАЛЬНИЙ ЦЕНТР НА ВОЛИНІ МОГЛИ Б ДОБУДУВАТИ ЦЬОГОРІЧ, - КУРИЛЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus