USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Будинок на Лесі Українки потребує негайного ремонту

14 Лютого 2018 13:32
Для збереження пам’ятки архітектури, що на вулиці Лесі Українки, 9, потрібно негайно провести роботи для укріплення фасаду будівлі та ліквідації протікання даху.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області 14 лютого.

Директор КП «Волинський обласний екскурсійно-методичний центр» Юрій Лобач розповів, що в будівлі знаходиться приміщення видавництва «Надстир’я» та спілки письменників.

«Ця будівля потребує капітального ремонту, ми маємо технічний висновок, на підставі якого розробили тимчасовий кошторис для локальної ліквідації протікання даху», – сказав Юрій Лобач.

Він зазначив, що на розробку проекту потрібно 36 тисяч гривень, а на самі роботи – близько 500 тисяч гривень.

Окрім того, Юрій Лобач каже, йдеться й про те, що частина будівлі відокремлюється, також реконструкції потребує система водовідведення. Тож потрібно негайно провести ремонт, а на період виконання робіт необхідно забезпечити орендарів тимчасовими помешканнями.

Також Юрій Лобач закликав депутатів оглянути стан будівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus