USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Українська армія отримала високомобільний комплекс «Стугна-П»

4 Жовтня 2015 12:42
Високомобільний портативний комплекс "Стугна-П", який дозволяє вирішувати бойове завдання знищення техніки і живої сили противника в умовах мінливої обстановки, надійшов на озброєння армії.

Про це Арсен Аваков написав на своїй сторінці в мережі.

"Відмінний мобільний протитанковий комплекс українського виробництва. Швидка, проста напівавтоматична система управління і навігації пострілу, мобільність - дозволяє вирішувати бойове завдання знищення техніки і живої сили противника: в умовах мінливої обстановки, пересіченій місцевості, використовуючи ефект несподіванки уражаючого удару. Ще не Javelin, але для низки завдань нічим не поступається американським ракетам - наша українська зброя", - йдеться у повідомленні.

З слів Авакова, максимальна дальність стрільби – 5 км. Тандемно-кумулятивний боєприпас 24,5 кг калібр 100 мм. Бронебійність не менш як 550 мм 105 км/год.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus