USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Українські військові називають себе «Спартою»

2 Червня 2014 18:30
Зі Слов'янська терористи намагаються прорватися крізь українські пости. Інтенсивність нападів зростає, бо кільце звужується. Однак, усі спроби бойовиків утекти з міста наражаються на вогонь антитерористичної операції, інформує ТСН.

Тактика бойовиків - це тактика партизанів. З сусіднього села по позиціям стріляють місцеві з підствольних гранатометів й одразу тікають. Терористи відволікають увагу, а потім починають працювати мінометами.

Українські військові називають свій форпост «Спартою». Ніякої паніки серед солдатів, переконують, немає. Усі вони знали, куди їдуть, і ніхто із захисників передової не відмовився. Попри те, що воюють у воді, бо після дощу усі точки заливає по коліна, хлопці з Нацгвардії та військові не втрачають бойового духу, - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, 31 травня зі Слов'янська повернувся перший резервний батальйон Національної гвардії України, сформований з майданівців. На зміну йому відправився другий батальйон гвардійців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
верим Показати IP 2 Червня 2014 18:36
верим... а ТСН верим особенно...
Дончанин Показати IP 2 Червня 2014 18:48
коментар було видалено
Патріот Показати IP 2 Червня 2014 19:02
Згідно Конституції України-,,Збройні Сили Укріїни та інші військові формування ніким не можуть бути використані для обмеження прав і свобод громадян,,
Дончанин Показати IP 2 Червня 2014 19:34
"Зі Слов'янська терористи намагаються прорватися крізь українські пости. Інтенсивність нападів зростає, бо кільце звужується." - Сужается настолько, что АТО не может перекрыть дорогу между Славянском и Донецком - блокпост возле села Семеновка. Интенсивность атак возрастает - следовательно ополченцы с возрастающей интенсивностью не дают спать спокойно блокирующим их силам АТО.
Анонім до Дончанин Показати IP 2 Червня 2014 21:25
заткнувся вже б, набрид зі своїми тупими коментарями
достал до Дончанин Показати IP 3 Червня 2014 08:32
Ты уже за...рал весь интернет, троль. Иди к своим "ополченцам" и там им байки рассказывай, вместо того, чтобы делать видимость в инете, что таких как ты тьма. Да, видно мало тебе платят за один комент - это ж надо 17 раз заходить-выходить, чтобы поставить себе +.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus