USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Українські «Богдани» можуть поїхати в Габон

7 Квітня 2011 13:50
Габонська Республіка зацікавлена в постачанні та організації на своїй території великовузлового зборки автобусів, а також легкових і комерційних автомобілів виробництва корпорації «Богдан».
Про це заявив Міністр закордонних справ Габонської Республіки Поль Тунг під час робочого візиту в Україну, передає ЛІГАБізнесІнформ .
Як повідомив прес-секретар корпорації «Богдан» Сергій Красуля, Міністр закордонних справ Габонської Республіки відвідав корпорацію «Богдан» і оглянув модельний ряд компанії. У результаті були досягнуті попередні домовленості щодо організації великовузлового складання автобусів малого і середнього класу на території Республіки.
Подальшими переговорами буде займатися Міністерство закордонних справ України.
Нагадаємо, 6-7 квітня в Україні з робочим візитом перебуває Міністр закордонних справ Габонської Республіки Поль Тунг.
Програмою візиту передбачені переговори Тунг з Міністром закордонних справ України Костянтином Грищенком і підписання протоколу про політичні консультації між зовнішньополітичними відомствами двох країн.
Крім того, заплановано відвідання Тунг Торгово-промислової палати України, Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП), АНТК ім. Антонова, ДК «Укроборонпром».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus