USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українських чоловіків викликають до військоматів

2 Березня 2014 13:21
Українські віськокомати обдзвонюють громадян із наказом прибути о 8.00 ранку згідно із планом мобілізації.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав Секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій, - інформує Українська правда.

"Щойно передзвонили моєму помічнику з військомату з наказом прибути на 8:00 ранку згідно з планом мобілізації. Згідно з рішенням РНБО мобілізація відбувається по всій країні", - зазначає він.


Як відомо, в суботу Рада нацбезпеки та оборони України ухвалила рішення привести Збройні сили України у повну бойову готовність.

Раніше Центральний штаб Правого Сектору також закликав усі своїм підрозділи провести термінову мобілізацію і озброєння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
За Показати IP 2 Березня 2014 13:24
За Тимошенко ! За Парубия! За правий сектор! За гуся!
Анонім до За Показати IP 2 Березня 2014 17:54
Ги ги за пустовіта :-):-):-):-)
лучанин Показати IP 2 Березня 2014 13:28
хай самі мобілізуються, самі автомати в руки і на передову. Ніхто не збирається воювати, тим більше за них. Тут має панувати мир, а не війна. Люди не ідіть на ці "мобілізації", розв'язати війну багато розуму не треба, зберех тим - це основна задача. В Україні давно не існує боєздатної армії, все давно розікрано тими ж війсковими. Вот хай ті хто сільки років розкрадалаи, зараз беруть автомати і вперед.
Лучанин до лучанин Показати IP 2 Березня 2014 13:57
Задам питання, а ти українець? Ніхто не заставляє тебе йти на війну. Запрошують поки що на навчання... і обов'язок кожного обороняти свою сім'ю, рідних, друзів, земляків, українців... і в разі необхідності - це повинен вміти кожен...
Анонім до Лучанин Показати IP 2 Березня 2014 14:15
Я тебе отвечу. Эта "мобилизация" полный пшик. Средств на армию и так нет, а учиться как закидывать коктейлями "молотова" и камнями правоохранителей иди сам. Я уверен, что никакой войны не будет. Другой вопрос что делать с озверевшими ьандитами, ониже правосеки и Ко.
Анонім до Лучанин Показати IP 2 Березня 2014 16:41
От я і збираюся обороняти свою сім'ю від таких правителів як вони. Вони взяли на себе відповідальність, от нехай і ідуть на передову, а я їх до влади не кликав і не приводив. Один же хотів отримати кулю в лоб. Більше в мене ворогів немає, ну хіба що америкоси, тому що для них всі хто відрізняється від них вороги і сміття.
123 до Лучанин Показати IP 26 Квітня 2014 18:34
А сини депутатів, воєнкомів також будуть іти на навчання?
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 13:28
Ага щас побежали за этих .........аж в припрыжку. Гузок с данилчучком двигайте на крым там вас ждут.
Алекс Показати IP 2 Березня 2014 13:29
Падли! Заварили кашу, а тепер розрулювати ми маємо.
ЮЛЯ Показати IP 2 Березня 2014 13:37
А я гуляю по Москві, І бачу пам’ятник Бандері, Величний тризуб на Кремлі, І синьо-жовтий стяг в оселі. Величний пам’ятник Донцову, Петрівка вже стоїть без грат, Повсюди чути нашу мову, І люблять всі мій автомат. Повсюди гарні краєвиди, На дротах москалі висять, І я крокую без огиди, У ГЕТО, де вуйки з Тель-Авіва кричать. Нема вже в світі комуністів, Нема ляхів і москалів, Немає негрів, шовіністів, І всяких Путінів – козлів. Нема вже в світі Мавзолею, Оздоби вже на Соловках, Спалили Леніна, тварюку, А Кучма з’їв його весь прах. Повсюди майорять прапори, Червоно-чорнії – святі, Нема московського терору, І злоте св’ястя на стіні. Яскраво світить ясне сонце, Нема кацапської свині, Червоно-чорний у віконці, І я щасливий у Москві.
Анонім до ЮЛЯ Показати IP 2 Березня 2014 14:41
втікай в ліс і то бігом.ПРовидці кажуть що таким як ви хана ще буде більша як колись
Анонім до ЮЛЯ Показати IP 2 Березня 2014 16:45
...валяюсь трупиком в сторонці, тому що друг-америкос мене пристрелив тихо вранці. Бо я гуляв в його Москві, а він не любить, так, засранців!
Патріот Показати IP 2 Березня 2014 13:40
Треба бити москаля! Чого падла до нас преться? Йому сого мало? Чи вже порядок зробили на своїй території! Хай свої алкашів виховують! Геть Москалів!
Миша до Патріот Показати IP 2 Березня 2014 14:06
какой же ты тогда патриот, если так же мыслишь как и путин? для него Украинцы тоже "хохлы." ты видел сколько на Майдане было русскоязычных ??? мозги включи! путин - такая же зараза для россиян как и янукович для украинцев был.
Миша до Патріот Показати IP 2 Березня 2014 15:05
я уже писал в другой ветке, продублирую для путинских ботов я русский, и меня тут никто не ущемляет, у меня полно друзей среди коренных украинцев, и честно говоря русским есть чему поучится у волынян, например семейным традициям!! посмотри новости - кому на востоке нужен твой путин??? Слава Украине!!! пускай я русский, родителей не выбирают, НО Я ГРАЖДАНИН УКРАИНЫ, И Я ЛЮБЛЮ СВОЮ СТРАНУ УКРАИНУ!!!
Анонім до Миша Показати IP 2 Березня 2014 16:50
то какой же ты русский, если собираешься идти воевать с русскими?
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 16:51
Спочатку сміявся, тепер вірю. http://kavkazpress.ru/archives/41794
до юлі Показати IP 2 Березня 2014 16:52
ваші вірші зараз не актуальні і не вчасні, якби такі як ви частіше включали мозги , то не було б того, що зараз є. Треба думати як це все зупинити, а не провокувати далі.Так що не хизуйся , що ти сильно розумна!!!
Парубію Показати IP 2 Березня 2014 17:18
І що, піде твій помічник у військкомат, чи відкосить? І мову вчи, "воєнкомат"...
Tt Показати IP 2 Березня 2014 22:06
ще ж декілька місяців тому жили спокійно. так ні - не вистачало сотні смертей, тисячі калік, роздовбаного центру столиці, захмарного скачка валюти, збурення ненависті Сходу і Криму, правління Саші Бєлого в Західному регіоні, реального подиху війни (вже не громадянської, а світової, тільки на нашій території). І ще мало? Кому ще чогось бракувало?! То тепер вже точно порозпирає. Як писав наш світоч: Доборолась Україна до самого краю, гірше ляхів свої діти її розпинають!
галина Показати IP 11 Червня 2014 16:58
задовбали самі в країхі наробили таку ситуацію а потім визивають на мобілізацію ,коло одного місці мені їхня армія,чоловік відслужив своє в мене маленька дитина ,хай служать ті в кого дітей нема,хай синів депутатів забирають.........я проти такого.....бо розумно треба діяти в країні а не доводити до такого стану!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus