USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Українським вчителям та їхнім учням подякують за таланти

15 Травня 2013 13:56
Соціальна акція «Подяка за талант» стартує з травня в Україні.

Про це повідомили організатори.

Так, впровадження соціальної акції «Подяка за талант» розпочинається у травні. У рамках проекту математично обдаровані школярі візьмуть участь у бізнес-таборах Delta Camp, а їхні вчителі отримають фінансову винагороду.

Таким чином, організатори проекту подякують учням за їх прагнення до висот і досягнень, а їх учителям - за вміння цікаво подати матеріал і захопити математикою.

До участі в проекті запросять 11-класників, які є переможцями районних математичних олімпіад. У період, коли вони покинуть школу, але ще не будуть зараховані в ряди студентів, у них буде можливість пройти навчання у бізнес-таборі Delta Camp.

Особливість проекту в тому, що у ньому візьмуть участь виключно переможці районних олімпіад. Це обдаровані діти із сіл і невеликих міст. На відміну від однолітків зі столиці чи обласних центрів, у них набагато менше можливостей для розвитку та отримання знань.

Найважливіша частина програми - подяка вчителям математики, які виростили юні обдарування. За вміння захопити своїм предметом, заслужити любов і повагу дітей, зростити їх самодостатніми особистостями вчителі отримають листи подяки та фінансову винагороду.

Програма «Подяка за талант» проводиться на всій території України у травні-червні цього року. У Delta Camp навчання зможуть пройти приблизно 600 дітей з усіх регіонів України. Приблизно така ж кількість вчителів отримають винагороди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus