USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Український офіс Mail.ru закривають

1 Червня 2017 11:02
Підрозділ Mail.Ru в Україні буде закрито, а його співробітникам запропоновано продовжити роботу в російських офісах компанії.

Про це заявив в інтерв'ю Коммерсанту гендиректор Mail.Ru Борис Добродєєв.

Пропозиція про переведення в Росію стосується всіх співробітників українського підрозділу, повідомив Добродєєв. Скільки співробітників, працюють в структурах Mail.Ru в Україні, він уточнювати не став, зазначивши лише, що це «досить компактні структури».

Говорячи про блокування ресурсів Mail.Ru в Україні, Добродєєв заявив, що «це вдарить насамперед по українських користувачах, які позбудуться своїх улюблених комунікаційних сервісів».

«Ми будемо робити все, щоб якось компенсувати цю втрату і допомогти українським користувачам продовжувати залишатися в контакті зі своїми друзями», - додав він.

Внесок українського бізнесу в загальну виручку Mail.Ru Group, за словами Добродєєва, не був значним, і блокування ресурсів не матиме негативного впливу на фінансові показники компанії.

Нагадаємо, раніше ЗМІ писали, що ВКонтакте закриває київський офіс.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко видав указ, яким ввів в дію рішення РНБО про заборону роботи в Україні ряду російських компаній, зокрема, «Яндекса», Mail.ru, соцмереж "ВКонтакте" і "Однокласники".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Боцман Показати IP 1 Червня 2017 11:33
Все частіше і частіше з моцковїї лунає стогін -"страдают простые люди, а они ж не виноваты" ... Не вірте, вони, ці "простые невиноватые" раділи і радіють кожному вбитому українцю, саме за повної підтримки цих от "невинных братьев" йде выйна в Украъны, гинуть наші хлопці на сході, захищаючись від ординців. Не вірте оркам, це сльози скаженої гієни !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus