USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Український телеканал відмовився від російських серіалів

8 Травня 2014 18:46
Група 1+1 медіа, продовжує роботу із вилучення з ефіру телеканалів групи фільмів та серіалів, що вихваляють міць збройних сил та спецпризначенців Російської Федерації, повідомляє ТСН.

Від понеділка, 12 травня, з показу в ефірі телеканалу "2+2" будуть зняті 15 серіалів, для деяких з них кілька сезонів, а саме: "Десантура", "СОБР", "Солдаты" 3 сезони, "Спецназ" 2 сезона, "Мужская работа" 2 сезони, "Псевдоним Албанец" 3 сезони, "Группа Zeta" 2 сезони, "Кодекс чести" 4 сезони, "Оперативный псевдоним" 1 і 2 частини, "Покушение, "СМЕРШ", "Майор Ветров", "Мужской сезон", "Обратный отсчет", "Туман".

"Канал "2+2" орієнтований на чоловічу аудиторію, тому серіали про військових відповідають її смакам. Ефірна сітка каналу містила значну кількість подібних серіалів і чимало з них про російські спецсили. Проте в умовах неоголошеної війни з боку Росії, продовжувати фактичну пропаганду збройних сил РФ ми вважаємо неможливим, хоча для групи каналів – це несе серйозні фінансові втрати. Зі свого боку, ми готові запропонувати державним органам влади нашу концепцію визначення жару таких серіалів" - прокоментував генеральний директор 1+1 медіа Олександр Ткаченко.

Водночас в ефірі каналу залишаться інші серіали російського виробництва, в тому числі мелодрами, детективи, комедії, тощо.

Нагадаємо, 2 травня, група 1+1 медіа звернулась до Комітету з питань свободи слова та інформації, Національної ради з питань телебачення та радіомовлення та Генпрокурора України з вимогою терміново дати оцінку фактам показу та популяризації фільмів та серіалів, що вихваляють міць збройних сил Російської Федерації на українських телеканалах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Анонім Показати IP 8 Травня 2014 19:18
прогрес,хоч до когось дійшло,що ці "шедеври російського кіно" треба викидати на смітник, як можна дивитися цей маразм, хіба що як комедію(політ фантазії прямує до абсурду).
так до Анонім Показати IP 9 Травня 2014 01:22
"Канал "2+2" орієнтований на чоловічу аудиторію, тому теперь будет крутить "горбатую гору"
йося моргенштерн до так Показати IP 9 Травня 2014 09:39
розумно, так як якість всіх цих малобюджетних фільмів дуже низька
згідна Показати IP 8 Травня 2014 20:00
Нарешті задумались, що все життя не мали українського телебачення та мовлення. Путлер веде проти України війну відкриту вже півроку, а ми до сих пір ще вихваляли міць його держави. Це просто злочин і ми самі себе довели до цього, що маємо, бо завжди соромились бути українцями і прислуговували рашн, на превеликий жаль.
путлеркапут Показати IP 8 Травня 2014 20:13
Все це руцке зомбо тв мае один діагноз - рашизм головного мозку
Анонім Показати IP 8 Травня 2014 20:19
наконец-то! ещё пару лет назад пытался родителей от этих зомбо-сериалов отговаривать смотреть. ура!!
Бульба Показати IP 8 Травня 2014 21:21
Теперь заменят на американские зоиби-сериалы. Поддержка западного производителя. По этому они такие богатые.
Анонім до Бульба Показати IP 8 Травня 2014 22:01
так давайте будем с богатыми дружить? зачем нам нищая (по сравнению с Америкой и Европой) и агрессивная Россия?
Дончанин до Анонім Показати IP 8 Травня 2014 22:56
"нищая (по сравнению с Америкой и Европой) и агрессивная Россия" (согласно твоим словам) живет с весьма весомым профицитом бюджета. США живет в долг. Причем, учти, что если Россия потребует оплаты за свои товары в ЛЮБОЙ валюте, отличной от доллара, то доллар ляжет, так как он недаром называется нефтедолларом и ничем иным не обеспечен кроме оплаты за нефть и газ в долларах.
Анонім до Дончанин Показати IP 8 Травня 2014 23:18
и ты на свои рубли ладу калину купишь? или бмв с мерседесом может? вот ты клоун
Дончанин до Анонім Показати IP 8 Травня 2014 23:27
Пока рубли не являются моими, так как я проживаю в Украине (географию своей страны не мешало бы знать). А теперь по поводу куплю либо не куплю что либо на рубли - Куплю все что угодно, также само, как и на гривны.
п Показати IP 8 Травня 2014 21:41
за последние несколько дней были проведены массовые психотронные атаки спецслужб, которые вылилась, в частности, обострением агрессии на Украине и в соц. сетях. Кроме прочего, в информационные носители был внедрен новый тип имплантов, позволяющий блокировать восприятие информации в чистом виде, а в некоторых случаях - отуплять сознание до уровня животных инстинктов. Подверглись обработке волновые излучатели всех типов - ТВ, GSM, радио и т.д., но в основном - сайты и блоги, т.к. информационная война в соцсетях сейчас является приоритетной, ибо многие просто не смотрят СМИ и перестали вестись на открытую пропаганду
вік Показати IP 8 Травня 2014 21:52
В Укр ЗМІ і так нема що дивитись-буде інтернет і по "тарілкам" будемо дивитись.Це не проблема а от укртелеканали грошей не зароблять-дурні.
Анонім до вік Показати IP 8 Травня 2014 22:07
не вам Коломойського вчити як гроші заробляти
Дончанин до Анонім Показати IP 9 Травня 2014 08:59
Разве найдется идиот, верящий в то, что бизнесмен будет вкладывать денежки в что либо (в нашем случае в ПС), без надежды на то, что это вложение даст доход? В чем этот доход будет выражаться? А в том, что ты сам останешься без трусов.
Донечанину Показати IP 9 Травня 2014 11:41
Янукович, якого ви вибрали, вміло вкладав гроші! Тепер весь Донбас в "трусах"!
Джулія Показати IP 11 Травня 2014 00:04
Бойкот "зомбоящику"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus