USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українці створили власний замінник National Geographic – Ukraїner

23 Червня 2016 07:00
Новий медіа-проект про географію та людей стартує в Україні. Автори мають на меті відкрити маловідомі місця нашої країни.

Про це повідомляє 24 канал.

Ukraїner – новий медіа-проект, який має на меті шляхом ретельних досліджень зрозуміти і сформулювати те, ким ми є, – зазначили творці проекту.

Вони додали, що перша антропологічно-етнографічна експедиція триватиме півтора року. За цей час планують охопити 14 українських етнічних земель — від Слобожанщини до Поділля, від Волині до Таврії. Почнуть свою роботи автори нового проекту із Закарпаття.

Зі слів творців проекту, Ukraїner цікаво розповідатиме пізнавальні історії про найвіддаленіші куточки, людей, мистецтво та їжу. Окрім того, згідно з результатами результатами експедиції планують створити сучасні путівники Україною кількома мовами.

Додамо, що одним з творців проекту є український письменник та журналіст Богдан Логвиненко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus