USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

УКРОПівці взяли участь у генеральному прибиранні міст Волині

25 Квітня 2017 15:01
До свят депутати місцевих рад та члени політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» разом із небайдужими волинянами провели генеральні прибирання в своїх населених пунктах. Так, у Нововолинську укропівці прибрали територію міського парку культури. У Володимир-Волинському районі в селі Новосілки провели толоку щодо облаштування стадіону та дитячого майданчика біля місцевої школи.

Про це повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

У Рожищенському районі толока тривала впродовж трьох днів. Так, укропівці навели лад в селищі Дубище, в селах Уляники та Кобче. А в Рожищі прибрали одинокі могили на кладовищі та висадили дерева в міському парку. У селищі Стара Вижва укропівці провели прибирання зон відпочинку на території парку Дев’ятий ліс.

В Іваничівському районі активісти прибирали два населені пункти – центральну вулицю села Поромів та територію біля школи села Бужанки.

У Турійському районі укропівці разом із небайдужими волинянами посадили 200 ялинок біля школи села Бобли та висадили ліс на території Осівського та Турійського лісництв, прибрали територію біля вокзалу селища Турійськ та знищили стихійне сміттєзвалище в селі Блаженик та в селищі Турійськ.

У Горохові депутати міської та районної рад від політичної партії «УКРОП» зініціювали прибирання території міського парку. Вони очистили територію від листя, сухих дерев, гілля, самонасіяних пагонів.

У Любешівському районі толоку проводили у кілька етапів. Так укропівці взяли участь у прибиранні сіл Ветли, Залізниця, Лобна, Лахвичі, Седлище та Березна Воля, Березичі, Люб’язь, Залаззя, Цир.

Активісти міської організації політичної партії «УКРОП» провели прибирання парку в Камені-Каширському.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus