USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Укрпошта» постачатиме ліки у віддалені селища країни

1 Грудня 2016 07:00
«Укрпошта» ініціює внесення змін у національне законодавство для забезпечення можливості реалізації лікарських засобів через широку мережу установ поштового зв'язку. Про це повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський, - повідомляє УНІАН.

«Необхідно змінювати неефективні законодавчі акти, які не відповідають сучасним вимогам, для того, щоб «Укрпошта» змогла розширити спектр своїх послуг, наприклад, постачати ліки», – сказав Смілянський в ході панельної дискусії в Європейській Бізнес Асоціації.

Зі слів директора «Укрпошти», на сьогоднішній день багато жителів сільської місцевості не мають можливості отримувати необхідні ліки через віддаленість населених пунктів від розташованих у містах аптек. Згідно з чинним законом, ліки можуть реалізовувати тільки спеціалізовані установи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus