USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Уряд виділив 100 млн гривень на погашення заборгованості із заробітної плати шахтарям

24 Серпня 2018 08:00
Кабінет Міністрів виділив 100 мільйонів гривень для погашення заборгованості із заробітної плати перед працівниками вугільної промисловості на зворотній основі.

Відповідне розпорядження №572-р від середи, 22 серпня, опубліковано на Урядовому порталі.

«Виділити Міністерству енергетики та вугільної промисловості 100 млн гривень для погашення заборгованості із заробітної плати перед працівниками вугільної промисловості на зворотній основі. Міністерству фінансів здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету», - йдеться в розпорядженні.

У документі наголошується, що Міненергетики має подати до 25 грудня 2018 року Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству фінансів та Державній казначейській службі звіт про використання виділених коштів.

Крім цього, Міненергетики доручено розробити і узгодити з Мінфіном до 5 вересня 2018 року графік повернення до державного бюджету коштів, виділених згідно із цим розпорядженням.

Як повідомлялося, сьогодні, 23 серпня, гірники шахти №9 «Нововолинська» не спустилися в копальню з вимогою виплатити заборгованість по заробітній платі, поки їм не виплатять борги із зарплати.

Тиждень тому президент Петро Порошенко підписав закон, яким шахтам додатково виділяється 1,4 млрд грн дотацій для погашення заборгованості із зарплати гірникам. Напередодні закон набрав чинності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus