USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Уряд скасував щомісячні декларації для фізосіб

31 Березня 2011 11:57
Кабінет міністрів схвалив на своєму засіданні законопроект, яким пропонується вилучити з Податкового кодексу вимогу до податкових агентів щомісяця подавати декларацію про податок на доходи фізичних осіб.

Про це в блозі написав Урядовий уповноважений з питань дерегуляції господарської діяльності Михайло Бродський, - пише Кореспондент .

"Щомісячні декларації про податок на доходи фізичних осіб будуть скасовані. Сама податкова розробила такий законопроект. Його схвалив Кабмін. Азаров дав доручення вже в понеділок передати проект закону до Верховної Ради, щоб до кінця тижня його можна було схвалити", - написав Михайло Бродський.

Нагадаємо, раніше Бродський заявляв, що за прострочення здачі декларації з податку на прибуток фізичних осіб підприємців не будуть штрафувати.

Крім того, повідомлялося, що податкові агенти, які не мають найманих працівників та не проводять нарахування доходів фізичним особам, можуть не подавати щомісячну декларацію з податку про доходи фізосіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Serg Показати IP 1 Квітня 2011 09:51
так ще не скасував. Слово за Верховною Радою України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus