USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Утилізацією волинського сміття займатимуться австрійці

2 Жовтня 2013 10:30
Австрійська компанія, яка займалася утилізацією твердих побутових відходів у районі Шацьких озер, планує розширити власну діяльність ще й на Ягодинській митниці.
Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації.
Австрійська компанія «AVE Group» упродовж літніх місяців утилізувало тверді побутові відходи у районі Шацьких озер та зацікавлене у подальшій роботі на Волині.
Зокрема, голова облдержадміністрації Борис Клімчук запропонував керівнику компанії «АВЕ Україна» Йенсу Вінтербергу наступного року збільшити обсяги роботи, зокрема забезпечити вивіз та утилізацію твердих побутових відходів з території Ягодинської митниці. Представників компанії зацікавила така перспектива.
Нагадаємо, що австрійська компанія «AVE Group» у червні цього року розпочала збір та утилізацію побутового сміття в зоні Шацьких озер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 2 Жовтня 2013 15:57
А що там таможенники так сильно засрались,що самі впоратись не можуть ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus