USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Італії «зміна клімату» стане обов'язковим предметом у школах

7 Листопада 2019 07:00
Італія стане першою у світі країною, яка введе обов'язкові шкільні предмети з вивчення змін клімату та сталого розвитку.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на The Guardian.

З вересня державні школи розпочали додавати до програми нові предмети, де вивчатимуть сталий розвиток суспільства. Також одну годину на тиждень учні вивчатимуть глобальне потепління та вплив людини на природні ресурси.

За словами міністра освіти Італії Лоренцо Фірамонті, математику, географію, фізику та інші предмети також будуть викладати з точки зору сталого розвитку.

«Я хочу зробити італійську систему освіту першою у світі, яка поставить навколишнє середовище та суспільство у центрі всього, що ми вивчаємо у школі», — пояснив міністр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus