USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

В Луцькому СІЗО буде спецдільниця до виборів

16 Квітня 2014 18:34
Питання про утворення спеціальної виборчої дільниці на тимчасовій основі розглянули під час засідання міськвиконкому сьогодні, 16 квітня.

Члени міськвиконкому затвердили відповідне подання до окружної виборчої комісії з позачергових виборів Президента України територіального виборчого округу №22.

Як повідомила начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Наталія Гальченко, ця дільниця має розташовуватися в слідчому ізоляторі управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Волинській області, розташованому в Луцьку за адресою Некрасова, 3. Спецдільницю у СІЗО організовують аби забезпечити волевиявлення громадян, які там перебувають. Дільниця функціонуватиме тимчасово.

Такі рішення виконком приймав щоразу напередодні проведення виборчої кампанії, додала вона.

Наталія Гальченко запевнила, що приміщення відповідає усім нормам та вимогам чинного законодавства, і раніше воно також використовувалося для виборчої дільниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Рошенко Показати IP 16 Квітня 2014 20:59
И все,как один,за джульку-воровку!
Іван Показати IP 18 Квітня 2014 13:02
Якраз навпаки буде - всі заключонні і їх надзіратєлі дружно проголосують за пороха-шоколадного зайчика. На Порошенка працює та сама команда, що на Януковича, і будуть ті самі махінації.
Валерія Показати IP 18 Квітня 2014 13:13
Нехай за Юлю віддають свої голоси ліпше! Згадаємо попередні вибори...голоси були примусово віддані за Януковича! Не можна допустити повторення подібної ситуації! Порошенко може піти по слідах попередника з партії регіонів))) от вам і фальсифікація!!!
Сергій Показати IP 18 Квітня 2014 14:45
Потрібно за Тігіпка голосувати, він зараз самотійний на виборах, без підтримки олігархів. Він нічого, нікому не буде винний в разі перемоги. Треба дивитись наперед...а не назад юля і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus