USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькому СІЗО обирати депутатів не будуть

7 Жовтня 2015 13:45
Спецдільниці в слідчому ізоляторі на місцевих виборах не буде.

Про це стало відомо під час засідання Луцького міськвиконкому сьогодні, 7 жовтня.

Начальник організаційного відділу міської ради Олена Барська повідомила, що на території міста створені 83 виборчі дільниці. З них 73 – звичайні і 10 спеціальні.

Спецдільниці діятимуть в закладах охорони здоров’я і у військовому госпіталі. Нагадаємо, спецдільниця у госпіталі була створена торік напередодні виборів народних депутатів.

А ось тимчасова виборча спецдільниця у слідчому ізоляторі на місцевих виборах не діятиме. Адже на місцевих виборах, згідно з чинним законодавством, не мають права голосу громадяни України, які за вироком суду перебувають у місцях позбавлення волі. При цьому навіть ті особи, які знаходяться в СІЗО, також не зможуть проголосувати, бо в таких установах та тюрмах на місцевих виборах дільниці не утворюються.

Олена Барська запевнила, що всі дільниці забезпечені оргтехнікою та засобами зв’язку. Окрім того, вже 10 жовтня заплановані перші збори членів ДВК на дільницях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 7 Жовтня 2015 18:51
усіх депутатів у сізо треба просто переселити.я рахую що це було б для них повчально.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus