USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

В обласній дитячій лікарні втихомирювали батька-дебошира

24 Березня 2017 11:23
Протягом останніх місяців екіпажам громадського формування «Варта порядку» доводилося бути частими «гостями» у Волинській обласній дитячій лікарні. Здавалося б, це далеко не те місце, де виникають порушення громадського порядку, однак практика показує протилежне, інформують у прес-службі вартівців.

Днями на гарячу лінію «Варти порядку» 20-03-02 надійшов виклик про грубе порушення правил поводження в лікувальному закладі.

Прибувши на місце події, вартівці зустріли не зовсім адекватного батька, який висловлював претензії до діяльності лікарів, при цьому не добираючи слів. Після проведення бесіди «дебошир» заспокоївся та приніс вибачення медичному персоналу. Працівників поліції на місце події викликати не довелось.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
аяяй Показати IP 24 Березня 2017 13:35
Медики в нас не захищені і всяке ,,.....може ображати ,погрожувати.Хай би той дебошир поговорив таким тоном з представниками силових структур,побачили б що з того вийшло і просто одним вибаченням не відбувся б
Анонім Показати IP 24 Березня 2017 13:54
коментар було видалено
!!! Показати IP 24 Березня 2017 14:39
Швидше за все на те була причина. В більшості випадків нашим лікарям притаманні такі риси як цинізм та байдужість.
гість Показати IP 24 Березня 2017 20:48
Місяць тому зайшов видалити до хірурга в дитячу обласну лікарню молюск у дитини , після видалення підійшов до мене той дідо який на другому поверсі вродьби і стоїть, кажу йому Дякую він мені я до вас прийшов тут я йому знов Дякую , ну я прийшов до вас і далі стоїтиь тай дивиться мені в очі.... дав 50 гривень , тільки після цього він відійшов від мене і заспокоївся...... Можливо в таких випадках також викликате цих псевдо патріотів та незаконне угрупування . нехай розбираються з такими лікарами ???
Іра до гість Показати IP 25 Березня 2017 01:16
Точно така історія і в мене була)))))))я теж з дитинкою і чоловіком там були,видалив те,що можна було і не рухати(я взнала пізніше про це)Ми подякували,а він став і дивиться чоловікові в очі та не дає вийти,я чуть не впала від здивування,ще такої наглості я не бачила.......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus