USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В обласному центрі зайнятості - плутанина з біженцями

14 Липня 2014 12:39
Директор Волинського обласного центру зайнятості звітувала щодо працевлаштування біженців в нашому краї, однак, під час її доповіді, Раїса Кучмук подала дані, які відрізняються від тих, які розміщені на їх офіційному сайті.

Під час оперативної відеоселекторної наради в голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта сьогодні, 14 липня, Раїса Кучмук поінформувала, що 24 переселенці на Волині працевлаштовані, ще 21 людина проходить співбесіду. Зі слів керівника центру зайнятості, загалом до них звернулося 83 біженці.

Такі дані обурили губернатора.

«З цифрами треба акуратніше працювати, Ви сказали, що 83 особи звернулися в обласний центр зайнятості, а на сайті інші дані. Можуть виникнути потім питання, щодо дійсності цих даних», - наголосив Пустовіт.

І таки дійсно, в ОДА Раїса Кучмук назвала цифру - 83, а на офіційному сайті в новині за 08.07.2014-й рік сказано, що 86 людей звернулися за допомогою із працевлаштуванням.
По тому, директор Волинського обласного центру зайнятості Раїса Кучмук додала, що з тих, хто стояв у центрі зайнятості - тисячу чоловіків зараз в зоні АТО, з них 125 людей, які мали постійне місце роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus