USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В облраді збирають інформацію про загиблих на водоймах

28 Квітня 2014 08:47
Головного рятівника області просять надати інформацію про загиблих на водних об’єктах та під час пожеж.

Відповідний депутатський запит оголосила під час 25-ї сесії обласної ради, що відбулася 25 квітня, Раїса Кучмук.

Надати інформацію про випадки загибелі людей у 2013 році на водних об’єктах, при пожежах тощо в розрізі районів та міст депутат просить начальника управління ДСНС у області Володимира Грушовінчука.

З її слів, інформація потрібна для обґрунтування організації просвітницького проекту «Школа безпеки і порядку».

Довідка. Два роки тому центр зайнятості спільно з правоохоронцями та працівниками управління ДСНС у Волинській області започаткував проект «Школа безпеки і порядку».

Суть проекту полягає в тому, що з числа безробітних людей виберуть тих, хто здатний проводити інформаційну, попереджувальну роботу. Міліціонерів та пожежників недостатньо, щоб дійти до кожного закутку.

Першим поштовхом до цього стала велика кількість нещасних випадків на водоймах області. Наразі ж, крім цього, виникають питання і з випередженням пожеж, незадовільним станом димоходів та іншими явищами, котрі можуть призвести до трагедій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus