USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

В ОДА хочуть провести туристичні дослідження майже за 2 млн

25 Травня 2018 23:48
Департамент інфраструктури та туризму облдержадміністрації пропонує внести зміни у Програму розвитку туризму та рекреації у Волинській області, серед них, зокрема, і виділення 1,9 мільйонів гривень на дослідження. Втім, чому саме така сума – обгрунутвати чиновники не змогли.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 24 травня.

Завідувач сектору туризму департаменту інфраструктури та туризму Станіслав Ольшевський зауважив, що дослідження мають бути проведені Українським науково-дослідним інститутом медичної реабілітації та курортології МОЗ України міста Одеса, адже це єдиний ліцензійний заклад в Україні у цій сфері.

«Звісно, програма на потрібна, але на що ми виділяємо 1,9 млн грн, на які саме дослідження, чому не обгрунтвано вартість цих робіт, можливо це можна зробити дешевше», - зауважив член комісії Олександр Курилюк.

Втім, представник ОДА не зміг пояснити як саме витрачатимуться кошти, мовляв, це монополіст, і інших варіантів немає.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗВІДКИ ТУРИСТИ ЇДУТЬ ДО ЛУЦЬКА. ДОСЛІДЖЕННЯ

Тоді депутати зауважили, що ефективніше спрямувати ці кошти на покращення туалетів в Шацьку, що підвищить туристичну привабливість, а не на сумнівні дослідження.

У підсумку, присутні не підтримали зміни до програми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ник Показати IP 26 Травня 2018 00:10
согласен провести иследование за один миллион..откатов не будет.
лучанка Показати IP 27 Травня 2018 13:09
Ви ще не посадили дряного балалаєчника-авіатора?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus