USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні буде новий патронний завод

26 Січня 2016 20:45
Україна цього року почне будувати новий патронний завод, який має повністю забезпечити армію. Запуск будівництва нового патронного заводу в Україні планується вже цього року.

Про це заявив генеральний директор ДК «Укроборонпром» Роман Романов, - повідомляє «Укрінформ».

«Я думаю, що вже цього року, як ми й обіцяли два роки тому, ви дізнаєтеся першу інформацію про патронний завод, який забезпечить нашу армію і країну», - зазначив Романов.

За його словами, роботи щодо створення об'єкту тривають за графіком, і єдиним фактором, який може його порушити, є фінансування проекту.

«Ми вже звернулися до відповідних органів державної влади і повідомили, що всі роботи, які були в компетенції Укроборонпрому, завершені. І ми готові до реалізації вже безпосередньо будівельної частини», - наголосив Романов.

Відповідаючи на уточнююче запитання щодо місця розташування, він сказав, що завод розташовуватиметься «у Центральній Україні».

«Ми вже розглядали виробничі площадки, вони нами вже визначені. З проектантами, постачальниками обладнання вся робота проведена, тобто питання стоїть лише за фінансуванням», - підкреслив керівник Укроборонпрому.

Він також зауважив, що є низка людей, які працювали на Луганському патронному заводі, переїхали на територію вільної України, і потенціал яких може бути задіяний на новому виробництві.

Раніше виробництво боєприпасів до стрілецької зброї здійснювалося лише на Луганському патронному заводі, який знаходиться на території, тимчасово непідконтрольній Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 27 Січня 2016 00:52
"Раніше виробництво боєприпасів до стрілецької зброї здійснювалося лише на Луганському патронному заводі, який знаходиться на території, тимчасово непідконтрольній Україні." Ну якщо тимчасово непідконтрольній, то нащо будувати новий завод? Значить, не тимчасово, а назавжди непідконтрольний?
До Аноніма Показати IP 27 Січня 2016 09:22
Любиш гратися в слова?
кілер Показати IP 11 Липня 2017 09:14
Довно наблюдаєм за тестами аноніста, це троль!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus