USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні хочуть ліквідувати лісгоспи

20 Жовтня 2015 09:03
Ліквідувати лісгоспи запланувало Державне лісове агентство України. На їхні місці лісівники планують утворити державне підприємство, яке не можна буде приватизувати.

Про це інформує «Преса України».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лісову галузь України чекають зміни. Електронний облік дерев, повна ревізія всіх насаджень, реорганізація структури та об’єднання всіх лісгоспів України - ось що приготували для волинських лісгоспів у столиці.

Зі слів голови Державного лісового агентства Олександра Ковальчука, планується створення нового державного підприємства лісового господарства України, яке буде створене з урахуванням концепції реформування лісового та мисливського господарства України за рішенням Держлісагентства.

Запланована ліквідація усіх лісгоспів, які діють на території України. На їх місці створюватимуть філії нового підприємства.

Олександр Ковальчук зазначив, що керівник та головні спеціалісти нової компанії будуть набрані з результатів відкритого конкурсу.

Планується, що новостворене підприємство не підлягатиме фінансуванню з державного бюджету.

Відомо, що Державне лісове агентство України розпоряджається 74 відсотками лісів України. Решта – 26 відсотків лісів належать іншим лісокористувачам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus