USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні створюють військовий спецпідрозділ «Хорт»

25 Березня 2014 15:31
Ветерани силових структур ініціюють створення в Україні спецпідрозділу "Хорт" для допомоги державі по захисту територіальної цілісності країни і забезпечення порядку. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми оголошуємо про освіту спецпідрозділу "Хорт" - професійної організації, створеної на базі громадської організації "Координаційний центр громадської безпеки України", Об'єднання ветеранів українських спецпідрозділів, Організації громадської безпеки України", - сказав під час прес-конференції у вівторок 25 березня в Києві глава "Координаційного центру громадської безпеки України" Павло Патарецький.

З його слів, ця організація працює на громадських засадах і ставить своєю метою допомогти забезпечити цілісність України, безпеку її громадян та охорону внутрішнього правопорядку.

Патарецький повідомив, що до лав організації вступило вже близько 700 осіб, які в даний час допомагають українським прикордонникам та іншим силовим структурам у Херсонській, Запорізькій, Миколаївській областях, які межують з Кримським півостровом.

Він зазначив, що в даний час спецпідрозділ має в наявності тільки дозволену законодавством травматичну і мисливську нарізну зброю.

Патарецький підкреслив, що в організацію можуть вступати всі люди, що мають необхідний бойовий досвід, незалежно від національності і релігійних переконань. Він розповів, що в даний час в м. Новоолексіївка тренуються близько 120 кримських татар, які увійдуть до складу "Хорта".

Своєю чергою, командир спецпідрозділу МВС України "Беркут" міста Києва до 2005 року Геннадій Абрамчук зазначив, що до складу спецпідрозділу "Хорт" увійдуть в тому числі ветерани "Беркута", але тільки ті, хто не "заплямував" себе. Патарецький зазначив, що ці люди пройдуть певні психологічні тести.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
мирумир Показати IP 25 Березня 2014 15:46
Давайте, вперед...! Соціалки скорочуємо, заморожуємо, адміністрації ліквідовуємо, а формуємо і фінансуємо Нацгвардії з криміналітетом і різні там "Хорти"... Браво!!!
хорт Показати IP 25 Березня 2014 15:55
І далі ...-ми воювали.Пільги ,пільги пільги........
чорт до хорт Показати IP 25 Березня 2014 16:01
А чом би й ні ,якщо тим чия це робота (воякам в Криму) пастор верещав - та ми вам "учасників бойових" і т.п. А те що всі вояки (маю на увазі чини) ні за що отримували і отримують зарплати і пенсії з 1991 року ?Скільки кузьмук СМСок написав на допомогу армії?.Та з тих генералів слід пенсії позабирати і мінімалки залишити.Виродки , опустили армію і вроді ні при чому.
Антон до хорт Показати IP 25 Березня 2014 19:38
Не за пільги ветерани Асоціації "Беркут Волинь", спільно з авганцями, воїнами десантниками патрулювали місто забезпечуючи безпеку громадян. Не склоками і не зрозумілими люстраціями, які часто межують з хамством , зневагою до прав людини, а конкретною роботою щодо забезпечення безпеки держави і наших громадян, яку проводять члени "Координаційного центру громадської безпеки України" працюючи в східних і південих областях нашої держави. Асоціація ветеранів і пенсіонерів "Беркут Волинь" готова долучитися до створення спецпідрозділу, для виконання завдань щодо забезпечення безпеки держави.
хортам Показати IP 25 Березня 2014 16:24
Хорт ??? Гончая собака. Тогда уж лучше ТХІР чтоб враги боялись ))). Плоховато с названиями были беркут, сокол, грифон. Звучит гордо, а сейчас хорт.
Я Показати IP 25 Березня 2014 17:25
будьте пильними.. може чекати доля ВВ та Беркуту, а ще морських вояків в Криму
Ну і що Показати IP 25 Березня 2014 20:36
Ну поміняли назву, був беркут стане кріт, а сенсу ніякого... Теж саме, що в 2005 р Ющенко розформував адміністрацію президента та створив секретаріат президента. кому від цього краще стало тільки гроші з казни на нові вивіски, штампи, печатки, шеврони, форму, і т.д.
Анонім Показати IP 26 Березня 2014 09:25
придурошная власть! Підрозділ яйцириків ! НИ УМА НЕ ФАНТАЗИИ
Анонім Показати IP 26 Березня 2014 11:39
ХРЕН! ТОЖЕ БУДЕТ НОРМАЛЬНО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus