USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні відмовляться від пластикових дипломів

7 Травня 2015 17:17
Міністерство освіти і науки збирається відмовитися від видачі пластикових дипломів в Україні. Про це заявив очільник відомства Сергій Квіт, - повідомляє ТСН.

"Пластикові дипломи не потрібні. І коли вам кажуть, що він краще захищений, то це повний абсурд. Тому що є серія та номер, які підтверджують диплом. Він повинен бути паперовий, дизайн залежить від вас. Зазначу, що пластикових дипломів немає ніде в світі. Вид не грає ролі, а ціна має значення", - запевнив він.

До того ж Квіт додав, що університети повинні виготовляти дипломи, які міститимуть обов'язкову інформацію про освіту. Як стало відомо, протягом місяця міністерство має затвердити нову форму документів про вищу освіту, вартість яких не повинна перевищувати двох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, раніше Міністерство освіти скоротило кількість спеціальностей, за якими українські виші навчають студентів, зі 150 до 109.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
не пацик Показати IP 7 Травня 2015 22:37
тому що работодавці відмовляються від спеціалістів із такми дипломами ( одні турки і тумани ) нічого путнього неможна поручити !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus