USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

В ЮНЕСКО український гімн назвали кращим у світі. ФЕЙК. ФОТО

27 Серпня 2013 12:04
Гімн України - найкращий в світі. Такого висновку дійшли в Центрі світової спадщини ЮНЕСКО.

Центр світової спадщини ЮНЕСКО визнав гімн України найкращим в світі. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на Центр новин ООН.

До рейтингу увійшли національні гімни 193 країн. Гімн України здобув перше місце в загальному рейтингу. При цьому, до уваги брались 4 показники, по двох з них українських гімн отримав найвищий бал - милозвучність, гармонійне поєднання музичної та текстуальної частин. Високий бал також давали за оригінальність музичного рішення та цілісність твору.

Україна виявилась єдиною європейською країною в першій п'ятірці, а загалом до першої десятки найкращих національних гімнів світу увійшли гімни Нової Зеландії (2-ге місце), Південної Африки (3-тє), Австралії (4-те), Сполучених Штатів Америки (5-те), Канади (6-те), Сполученого Королівства Великої Британії та Ірландії (7-ме), Іспанії (8-ме), Франції (9-те) та Японії (10-те).


ОНОВЛЕНО

Однак вже сьогодні, 27-ого серпня, на сайті watcher з'явилася наступна інформація:

Минулого тижня вирішив провести невеликий експеримент – перевірити, наскільки рівень копі-пастерства української журналістики переважить здоровий глузд.
Написав фейкову новину про те, що «Український гімн визнано найкращим в світі». На носі була прекрасна дата – День прапора. Окрім того, через День незалежності вся країна мала гуляти три дні, то ж в інформаційному плані новин буде не багато.

Звісно, новину про гімн можна було розмістити на одному з сайтів фейкових новин, але я вирішив піти далі. Написав листа в три українські відомі гумористичні спільноти з проханням допомогти в експерименті.

Відгукнувся лише адміністратор сторінки «Баба і Кіт». Вони ж і розмістили новину про гімн:



Звісно, є невелика ймовірність того, що хтось з журналістів може повірити у новину, розміщену на сторінці гумористичної сторінки. Але те, що це зробить велика кількість українських онлайн-ЗМІ… Газета.уа, Економические Известия, Бизнес.уа, Голос.уа, Ура-Інформ, Свідомо і ще близько 100 видань. Амінь…





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Вв Показати IP 26 Серпня 2013 12:40
Не здивуюсь, якщо незабаром визнають нашу державу з найвищим рівнем життя у світі..
українець Показати IP 26 Серпня 2013 13:37
КАКАновичі,а на якому місці руцькій гімн,чому мовчите плем"я поганів.
Я Показати IP 26 Серпня 2013 21:31
Странно ведь вполне очевидно что гимн Украины сдерт с гимна Польши. Как по музыке так и по тексту.
Ттт до Я Показати IP 11 Червня 2019 23:30
Доооооо, конечно, Шевченко - он же польский поэт, а хохлы-дебилф думают, что украинский
Н-да Показати IP 27 Серпня 2013 11:51
http://watcher.com.ua/2013/08/27/triumf-ukrayinskoho-kopi-pasterstva/
якалу Показати IP 27 Серпня 2013 17:56
По-перше. треба не тільки заголовки читати, а всю статтю. А по-друге, ти хоч один рядок, одну фразу Гімну Польщі знаєш? Про музику вже й не питаю. Абсолютно нічого спільного, як і з "Боженька, царя храні"
Я до якалу Показати IP 27 Серпня 2013 21:03
"Уважаемый" во первых не тыкайте , так как я с вами телят не пас.А гимн Польши знаю наизусть так-как практику проходил на протяжении 2-х лет на територии данной страны. А на счет того что про музыку вы совсем не спрашиваете . Так это от того ,что у вас в сельской школе был только пъяный баянист и о нотной грамоте вы и понятия не имеете.
Дебилофоб Показати IP 28 Серпня 2013 08:20
Я..., ты высокомерный идиот!!!Польский похож но не более.ТЕБЕ нужно быть пьяным баянистом.Аминь...
Я до Дебилофоб Показати IP 28 Серпня 2013 12:53
Не тыкай пожалуйста . Так как я постарше тебя буду , а идиотами можешь своих родственников назвать . Так как они допустили в твоем воспитании очень много ошибок. Совет набудущее; В общении с людьми ,выбирай выражения , а при общении с малознакомыми выбирай их с особой тщательностью.
Голос до Я Показати IP 29 Серпня 2013 01:21
Шановний, як ви можете просити добирати вислови, при тому, що хочете принизити цілу державу, називаючи її гімн "здертим" з гімну Польщі? Бажання давати поради іншим і тези про вік, не забуваючи про "я с вами телят не пас" показує ваше бажання до самоствердження, що характерно для нереалізованих у житті особ. текст гімну України співпадає з польським гімном тільки назвою! Це за два роки могли б почути! Мені соромно, що такі, як ви є на білому світі.
Я до Голос Показати IP 31 Серпня 2013 12:40
Голос из ... , мне не интересно объщатся с такими люмпенами как вы .
Ніна Показати IP 11 Вересня 2018 21:10
Такими речами не жартують! Як таке в голову прийшло???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus