USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У райцентрі Волині «розпустили» ЖЕКи

2 Жовтня 2013 08:00
У Любомлі вже третій рік, як ліквідували ЖЕКи.

Так, у 2011 році їх об'єднали в одне житлово-комунальне господарство, - інформує Слово Волині.
Об'єднання трьох комунальних підприємств зробили, нібито, заради економії бюджетних коштів.

«У нас 68 багатоквартирних будинків і комунальна служба намагається доглядати за ними, але навіть з цією службою уклали договори трохи більше 30 відсотків жителів. Якщо ж трапляється біда (прорвало каналізацію, завалило дах), всі одразу ж біжать в міську раду, мовляв, робіть щось», - розповів міський голова Любомля Анатолій Гірикович.

Наразі у місті діє три ОСББ. Зі слів міського очільника Любомля, мешканці неохоче об'єднуються, хоча міська рада й здійснює роз’яснювальну роботу з людьми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Не байдужий Показати IP 2 Жовтня 2013 08:15
Така ж критична ситуація може скластись із Рожищенськими комунальними підприємствами обслуговування населення. Справа в тому, що голова районної державної адміністрації В. Масалов в особистому ручному режимі керує казначейством - тобто він дає вказівки на що пропускати бюджетні проплати а на що ні. Таким чином склалась уже критична ситуація, коли міська рада та комунальні підприємства міста не можуть здійснити проплати за енергоносії, сплатити податки, виплатити заробітню платню людям, а натомість голова адміністрації району робить проплати за роботи, які виконує його радник - Балан та Стельмащук. Вони тупо дерибанять бюджетні кошти, Масалов свідомо відкидає від усіх робіт місцевих, рожищенських підприємців і пропихає туди свої структури. Така ж ситуація і з його першим замом - Тарасом Войтовичем, який усюди старається пропхати свого кума - Зінгеля... Дві людини в районі підімяли під себе весь бюджет і на ньому паразитують!.. Куди дивиться наш обласний батько - Борис Петрович? Куди дивляться правоохоронні органи? Чи, можливо ще не усе ці два нелюда зробили для себе за бюджетні кошти? До тих пір поки такі казнокради, хапуги, хабарники будть при владі - до тих пір наш народ ненавидітиме владу!!!
Отто Показати IP 2 Жовтня 2013 08:53
ЖЕКи, як совдепівський анохронізм вже давно треба було ліквідувати. Толку з них немає, а от грошенята з людей здирають.
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2013 09:18
Усе тут дуже просто. Люди не купували тих квартир, які згодом поприватизовували, от і не цінять. Та й звикли, що для них має робити хтось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus