USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україну привезли волосся Іоана Павла II

23 Червня 2011 10:26
У київському соборі Святого Олександра 23 червня виставлять на огляд волосся і білу шапочку папи римського Іоана Павла II.
Нагадаємо, цього дня виповнюється 10 років від дня його візиту в Україну, - пише Gazeta.ua.
23-27 червня 2001 року понтифік відвідав Київ і Львів.
Не виключено, що реліквії Іоанна Павла II побачать і львів'яни – переговори про це ведуться, пише «Сегодня».
Нещодавно пішли розмови про те, що в 2012 році в Україну може приїхати нинішній глава католицької церкви Бенедикт XVI, адже у наступному році буде відзначатися 600-річчя перенесення єпископської столиці з Галича до Львова.
У прес-службі УГКЦ цю інформацію не підтвердили.
«Виходячи з програми Папи, візит на цей рік точно не передбачений. І, наскільки я розумію, найближчим часом візит не відбудеться, оскільки для цього необхідне державне запрошення», - розповів начальник інформаційного департаменту УГКЦ Ігор Яців.
За його словами, запрошення папі тільки від єпископату УГКЦ та римо-католицької церкви недостатньо, оскільки офіційний візит – це ще й питання безпеки, і церкви одноосібно не можуть її гарантувати.
«Це політичне рішення, яке буде приймати президент», – сказав заступник голови комітету у справах релігії при Мінкульті Микола Новиченко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
sukoman Показати IP 23 Червня 2011 10:52
Єто п*здєц просто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus