USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вандали потрощили лісовий рекреаційний пункт на Ковельщині. Фото

20 Листопада 2016 14:16
Пошкоджені аншлаги, поломана дитяча гірка та вирвані деревця – саме це залишили після себе невідомі у сучасному рекреаційному пункті, який нещодавно збудували ковельські лісівники.

Так, у ніч з 15 на 16 листопада невідомі пошкодили рекреаційний пункт у Зеленівському лісництві, над будівництвом якого працюють у державному підприємстві «Ковельське лісове господарство», - повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

«Очевидно, що зроблено це зумисно. Помітно, що спеціально пошкоджено нещодавно встановлені інформаційні аншлаги, на дитячій гірці, яку лісівники готувалися пофарбувати, поломано сходинки. Заважали зловмисникам і посаджені туї та самшит – їх просто вирвали і залишили на території», - йдеться у повідомленні.

Про цей факт лісівники повідомили поліцію. Тривають слідчі дії.

Цей рекреаційний пункт ковельські лісівники запланували збудувати у комплексі зі зведенням лісової дороги між селами Зелене та Білашів. На місці, де зараз зводиться рекреаційний пункт, лісівники вже кілька років тому звели бесідку. Зважаючи на її затребуваність, вирішили розширюватися: спорудили чотири нові бесідки, мангали, дитячий ігровий майданчик із пісочницею та гіркою – для комфортного відпочинку дітей та дорослих. Та навіть не встигли завершити будівництво, як уже доведеться ремонтувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Сергей Показати IP 20 Листопада 2016 15:01
Очень жаль труда и средств работников лесхоза,а для быдлюков-полищуков - это нормальное состояние души. Что можно ожидать от убогих. Единственное на что мона надеяться, что это сделали русские,только они сейчас во всем виноваты.
маасква до Сергей Показати IP 20 Листопада 2016 23:01
чємодан , вакзал, рассєя - їдь туди дрова колоти , а ми тут самі розберемся хто бидлюки
Olden Показати IP 20 Листопада 2016 15:38
Б*дло...
Анонім Показати IP 20 Листопада 2016 15:40
Тільки й створюють місця де зупинитись та бухнути, велосипедну або бігову доріжку створили би за ті гроші...
определенно Показати IP 20 Листопада 2016 17:03
что это не местные высококультурные . щиро украыномовные и патриотичные полюхи...
маасква до определенно Показати IP 20 Листопада 2016 23:05
сматрі атвет к сергею, а далі по тексту ... там " патріатічниє" очінь нужни, очисти нашу землю від себе
І до Сергей і опреде Показати IP 20 Листопада 2016 19:41
А ви "лаптєногі", що тут забули.
Сергей Показати IP 21 Листопада 2016 01:19
маасква и иже с ним ,что правда в глаза колет ?. Только на разрушение и способны вы уже три года разбираетесь толку никакого,потому что хотите все иметь и ничего не делать. но что поделаешь с убогих спроса нет!!!
маасква до Сергей Показати IP 21 Листопада 2016 09:07
спитай себе - навіщо ти тут? правильна відповідь по тексту вище, без "панаєхавших" розберемось.
до маасква Показати IP 21 Листопада 2016 18:17
оно то и видно как разбираетесь -то по футб полю на тракторе .то детск площадку то рекрацыйну площадку или мусором завалите и лес и поле и пол города -полюхи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus