USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Варта порядку» оберігає людей під час Хрещенських купань

19 Січня 2017 22:38
На Водохреща у Луцьку велелюдно. З самого ранку, люди поспішають на Божествену літургію, опісля, хресною ходою віряни йдуть до Центального парку, аби зануритись у святу купіль. Цього дня представники громадського формування «Варта порядку» працюють в посиленому режимі. Вартівців можна побачити і біля собору, і в Центральному парку, і на Теремнівських ставках, пишуть у прес-службі ГФ.

«Сьогодні працюємо в особливому режимі. Людей на вулицях дуже багато, тому потрібно бути уважними. Люди занурюються в крижану воду, тому треба бути готовим до всього. Та у велике свято Хрещення Господнього все має бути гаразд, адже вода сьогодні і справді цілюща», – ділиться враженнями вартівець Андрій Соломін.

«Варта порядку» разом із національною поліцією нестимуть службу до самого вечора, адже безпека і спокій лучан – основний їх пріоритет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus