USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Варта порядку» патрулює центр Луцька у морозні святкові дні

13 Січня 2017 21:42
Поки лучани їли олів’є та колядували, хлопці з громадського формування «Варта порядку» цілодобово берегли спокій міста. Вони не пили шампанського під бій курантів і не готували Святої вечері, бо були на нічному патрулюванні. Нести службу не завадив навіть шалений холод, інформує прес-служба ГФ.

В період новорічно-різдвяних свят робота вартівців стає ще більш напруженою. Адже у святкові дні до Луцька приїздять чимало гостей, відповідно, стражі порядку мають бути пильнішими.

«Перед початком патрулювання отримую короткий інструктаж з техніки безпеки і вперед. Вже в першу годину охорони громадського порядку мені стає зрозуміло, що нічого «захопливого» тут немає, адже сніг мете так, що не можна відкрити очі, а техніка на морозі зовсім відмовляється працювати», - ділиться один з вартівців.

«Сьогодні ж не свято, а звичайний робочий день, тому й людей значно менше. Та бувають різні випадки, то комусь потрібно ламати паркан навколо ялинки, то іграшка бачте сподобалась», – пояснює специфіку роботи старший групи.

Слід зауважити, що хлопці з «Варти порядку» оберігають спокій лучан без вихідних, 24 години на добу. Спати інколи і не лягають, залежно від подій. Декому зранку на роботу, декого чекає вдома сім’я. Проте головна їхня мотивація, розповідають, міцний, безпечний сон дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрій Показати IP 13 Січня 2017 22:16
Руки в кишені і на патруль. Купіть хлопакам рукавиці толкові, а то як гопніки
не Андрій до Андрій Показати IP 14 Січня 2017 14:14
при чому гопнік тримає руки в кармані щоб склалось враження що він там щось має, типу ніж, кастет, пістолет... і жертва підсвідомо боялась (чому поліція в першу чергу каже вийми руки з карманів?) але у варти порядку воно виглядає досить недолуго
Анонім Показати IP 13 Січня 2017 23:47
Я вдягнуся в камуфло і піду до центру. Там зроблю селфі та зашлю на ВН.
Анонім Показати IP 14 Січня 2017 02:38
Наколядовали хлопці добре.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus