USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Варті порядку» Луцька – 15 років. ОНОВЛЕНО

21 Червня 2015 11:58
Громадське формування «Варта порядку», у складі якого наразі перебуває 1750 осіб та яке забезпечує спокій у Луцьку, відсвяткувало своє 15-річчя.

Нагадаємо, формування створене для того, аби сприяти у запобіганні та припиненні кримінальних і адміністративних правопорушень, захисті життя та здоров'я громадян, а також у порятунку людей і майна під час стихійного лиха та інших надзвичайних ситуацій. Кістяк формування складають колишні учасники війни в Афганістані та інших республік, таких як Югославія та Ірак, офіцеру запасу ЗС України та колишньої СРСР, ветерани міліції, нині працівники органів внутрішніх справ та молодь Луцька.

Говорячи простими словами, члени «Варти порядку» запобігають скоєнню злочинів, зупиняють вуличні бійки, побутові конфлікти, затримують крадіїв та бережуть спокій лучан під час масових заходів. Щодня учасники формування співпрацюють з працівниками міськвідділу міліції та навчають молодь.



Під час заходу з приводу святкування дня народження громадського формування голова правління формування Олександр Тиводар та заступник голови правління організації Юрій Зотов нагородили годинниками та відзначили подяками найкращих учасників «Варти порядку».

Олександр Тиводар висловив подяку Ігорю Палиці та його Фонду «Новий Луцьк». Так, адже саме Фонд надає матеріальну підтримку формуванню: закупляє форму, спорядження, автомобілі та все необхідне для повноцінного функціонування ГФ.


«Насправді, ми взяли на себе велику відповідальність - стояти на сторожі безпеки громадян, міста Луцька і Волині. Особливу подяку хочу висловити Ігорю Петровичу Палиці, голові правління Фонду «Новий Луцьк» Олександру Товстенюку, керівництву Луцького УМВС і всім членам «Варти порядку», адже саме завдяки згуртованості у спільній ідеї ми змогли досягнути хорошого результату та зробили Луцьк безпечним містом», - зауважив він.

Начальник Луцького МВ УМВС області Ігор Муковоз наголосив, на тому, що ГФ «Варта Порядку» є необхідним формуванням для поліпшення роботи міліції, і луцькі правоохоронці прагнуть, аби ця громадська організація й надалі допомагала органам внутрішніх справ в охороні громадського порядку у Луцьку.

«В цьому залі сидять небайдужі люди, яким не однаково, що відбувається в нашому місті, в нашій країні. Багато в соцмережах патріотів, але я чомусь їх мало бачу на вулицях Луцька. Дуже приємно, що коли відродилася «Варта порядку», вона стала ефективніше працювати. Ви робите роботу, і я бачу ефективність цієї діяльності», - зазначив головний міліціонер Луцька.

За роботу учасникам «Варти порядку» подякував і голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк.

«Сьогодні хочу подякувати керівництву та членам «Варти порядку» і керівнику Луцького міськвідділу за те що лучани спокійніше почувають себе на вулицях рідного міста. У лютому минулого року, після штурму МВС, Ігор Петрович телефонував і цікавився, яка ситуація у Луцьку з правопорядком. Говорили не один раз стосовно цієї проблеми, і результатом однієї з розмов стало рішення виділити кошти, аби забезпечити «Варту порядку» усім необхідним для функціонування. Кошти витратили немалі, і недаремно, адже робота формування показала дуже гарний результат. Оскільки для засновника Фонду «Новий Луцьк» надважливим є, аби лучани та гості міста почувались спокійно на вулицях Луцька, Фонд і надалі підтримуватиме «Варту порядку», - резюмував Олександр Товстенюк.

Окрім того, він побажав учасникам «Варти порядку» успіхів та натхнення, спільними зусиллями відновити довіру до міліції в цілому, до дільничих інспекторів та до людей у військовій формі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Анатоль_ Показати IP 21 Червня 2015 12:04
Від мене та Пані Наталки Семєнівни, яка пише під ніком Мік(галцька миша), варті наш низький доземний уклін!
Остап до Анатоль_ Показати IP 22 Червня 2015 11:02
Яка варта, якого порядку? Буквально вчора ввечері був очевидцем того, як мікроавтобус цих "вартових" проїхав через перехід біля ЦУМу на червоне світло, ледь не збивши людей, які в той час переходили дорогу. А тим пі....сам подяки виписують, грамоти дають.
456 Показати IP 21 Червня 2015 12:14
Товстенюк брехун
Мік (галицька миша) до 456 Показати IP 21 Червня 2015 12:16
Обережніше із висловами, шановний!
789 до 456 Показати IP 21 Червня 2015 13:06
Якщо вже так написав, то обгрунтуй кого Товстенюк обдурив. Тебе особисто?
Анонім до 456 Показати IP 21 Червня 2015 19:31
Вже сам той факт, що цей коментар висить на ВН весь день, і його не видаляють, характеризує Товстенюка як сильну особистість. Знаю Сашка зі студентських років, його батька знав понад 20 років, таких чесних і високоморальних людей надто мало. Тому прикро таке читати, бо ніхто не посміє сказати таке йому в очі.
Лучанин Показати IP 21 Червня 2015 12:46
1. Приватні армії заборонив президент України. Але в Луцьку начхати на президентські укази. 2. Головний міліціонер Луцька зізнався, що не може навести ладу в Луцьку без приватного війська, то може він некомпетентний? 3. Як лучанин в третьому коліні - я не хочу, щоб коли щось для бізнесу певних людей у Луцьку піде не так, на вулиці вийде 2 тис. озброєних людей і будуть відстоювати інтереси своїх спонсорів і працедавців. 4. З такими вартовими я почуваюся у більшій небезпеці, ніж без них. 5. Агітацію політичну та рекламу треба позначати вже у заголовку. ДИВ. ЗАКОН ПРО РЕКЛАМУ
Kexfyrf до Лучанин Показати IP 22 Червня 2015 10:48
Дуже вірно!Де взялась ця варта? Все починає контролювати Палиця? Що за жлобство ? Кого Вони охороняють ? І де вони бувають ? Бардак біля нічних клубів вночі як був так і є- міліції немає , не кажучи про варти! А для чого платити бюджетні гроші міліціїї, за те що кришують наркоторгівлю, повій, квартири подобово, щоб клієнти вчасно розплачувались?
таня Показати IP 21 Червня 2015 12:53
Були б уважні знали б - що фінансування призупинялось! Читайте детальніше ось тут. А тоді вже давайте свої питання :) П.С.такий у нас менталітет, тільки й вміємо що обі*р*ати когось. http://www.volynnews.com/news/society/vartovi-lutskoho-poriadku-zustrilysia-z-holovnym-militsionerom-mista/, http://www.volynnews.com/news/economics/fond-ihoria-palytsi-prypyniaye-finansuvannia-varty-poriadku-v-lutsku-/, http://www.volynnews.com/news/authority/lutska-militsiia-oburena-zupynkoiu-finansuvannia-varty-poriadku/
Іван М. Показати IP 21 Червня 2015 13:01
456-ти брихун
ще не зовсім свідоми Показати IP 21 Червня 2015 15:42
А де була так звана "варта ...", коли майдануті в лютому 2014 громили УМВСУ у Волинській області?
Анонім до ще не зовсім свідоми Показати IP 21 Червня 2015 17:41
Варта порядку існувала, але ніким не фінансувалась, тому не могла повноцінно працювати. І саме після розгрому УМВС її забезпечили усім необхідним.
небайдужий Показати IP 21 Червня 2015 15:58
подивись в минуле, хто такій тиводар. Яка варта, Х***Ь. ТАМ ОДНІ ЗЛОДЮГІ.люди не наступайте вже на граблі..
Угу Показати IP 21 Червня 2015 16:12
http://www.ednist.info/news/17413
а звідки Показати IP 21 Червня 2015 16:40
ця дата 15 років взялась вопше?чого про них чути тільки коли палиця намалювався.це прямо як рок-групи:відомі 2-3 роки,а святкують потім 25-річчя свого існування,відколи в якомусь гаражі вперше випили 45 пляшок пива...на барабанах і з гітарами)))
хех Показати IP 21 Червня 2015 17:05
Усі ті ж ,тільки в профіль.замішані в схемах і долях
КАРАУЛ Показати IP 21 Червня 2015 17:40
Варті_15 років,де налічується 1750 нероб.Данильчук торік із 20-тьма хлопаками роз.....чив Головне!, управління МВС!,на чолі з обісравшимся генералом.А де ж була "ВАРТА?",чим займалася в цей неспокійний для Луцька час? Недалекий час,що Данильчук зробить те саме із Вартою,якщо це буде птрібно,бо з неї користі,як з козла молока,а наробила вона стільки,як кіт на глині.
до Показати IP 21 Червня 2015 17:52
ВН, боїшся,що патрон за радикальні коментарі позбавить гонорару?
Лучанин Показати IP 21 Червня 2015 18:07
це зарплати багатьом мешканцям міста. Чи краще ні собі ні людям.
лучанка Показати IP 21 Червня 2015 19:13
"Варту"- в АТО. Она там нужнее. Тут можно обойтись без нее.
Розумний до лучанка Показати IP 21 Червня 2015 20:44
А їх туди беруть? Вони цим не прикриваються?
123 до лучанка Показати IP 22 Червня 2015 11:37
Для Вас особисто повідомляємо, що члени Варти порядку були або перебувають в АТО, а також призиваються в ЗСУ і ніхто не відхиляється від обов'язків громадянина України.
123 Показати IP 22 Червня 2015 00:34
смешно...
Анонім Показати IP 23 Червня 2015 15:18
Туди ідуть ті що бояться повісток на военкомат

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus