USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Вдова волинського Героя АТО обурена відпочинком від нардепа

30 Червня 2015 16:45
Про умови, в яких діти волинських героїв відпочивали та про ставлення до них Наталія Задорожня, дружина загиблого на сході капітана Андрія Задорожнього, розповіла в соцмережі, - повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

«Хочу поділитися враженнями від нашого відпочинку в пансіонаті «Шацькі озера», що для таких сімей, як моя, організували народний депутат Ігор Гузь, Ігор Васюник. Ми були четвертою зміною - вчора повернулися додому. І одразу на очі потрапила стаття у володимирській газеті. Відверто кажучи, мене ця публікація шокувала, - пише пані Наталія. - Цитую:

«Особливістю відпочинку цих дітей є те, що програма перебування у санаторії насичена різноманітними розвагами. Окрім цього, про дітей піклуються психологи – проводять бесіди, допомагають позбавить від моральних травм, завданих війною.

Крім купання у Світязі, діти ще ходять на пікніки, займаються творчістю, грають у рухливі ігри. Ця малеча особливо потребує уваги та піклування, адже їх дитинство понівечене війною, а їх батьки піддають ризику власні життя, аби в нашій країна панував мир.

У таборі - п’ятиразове харчування, а собівартість одного дня перебування там – 500 гривень. Щоправда, для дітей військовослужбовців усе безкоштовно».

На це пані Наталія обурено додає: «Гарно написано. Правда? От тільки психологів ми не бачили, а декому вони справді були потрібні. Пікнік - це окрема історія (ходили в ліс, дітки посмажили по одній шпикачці. Організатори теж про себе не забули - стояли і наминали ковбаски, а от мами кліпали очима, бо для них не передбачено було тих ковбасок. Тай й дітям по одній було замало. Тому мами пішли в магазин, купили сардельки й організували діткам пікнік. Харчування було триразове, а не п'яти, як зазначено в статті. Діти відмовлялися їсти, бо було несмачно. Знову ж таки, мами мусили за свій рахунок підкормлювати діток».

Жінка обурена й умовами проживання, які забезпечили сім’ям загиблих бійців АТО. «У деяких номерах був грибок, вода в раковині не стікала, в душ без гумових капців не зайдеш. У номері не було елементарного: туалетного паперу, мішків для сміття. Прибирати мали самі, але ні віника, ні швабри не було».

Та найбільше обурення з боку жінки викликала дорога додому. «Приїхав автобус, ми зайняли місця. Було так душно, що одну дитинку знудило ще до того, як ми вирушили в дорогу. До слова, ми зупинялись декілька разів, бо дітям ставало зле. Водій, який нас віз, хотів взяти ще пасажирів, аби собі заробити. Ми були проти. Коли ми приїхали в Нововолинськ і попросили, аби нас підвезли до будинку, а було нас 12 чоловік, я почула все, що про нас думають, і в якому місці йому ця благодійність, і про те, що не дали йому заробити. А пані Олександра, яка нас супроводжувала, наголосила, що в неї взагалі сьогодні вихідний, - обурюється вдова і додає - такого відпочинку і ставлення до себе я більше не хочу! Дякую!»

Нардеп Ігор Гузь зі свого боку прокоментував описану ситуацію і запевнив, що двічі був у таборі й ні від кого не чув зауважень ні щодо проживання, ні щодо харчування, ні щодо дозвілля.

«До цього запису ніхто не дзвонив зі скаргами і ніхто не писав, - каже Гузь. - Ця база відома і якість послуг там пристойна. Так чув від більшості тих, хто там відпочивав. Щодо довезення, то тут розберемося. Я не в курсі цих деталей. Майже всі інші сім'ї готові приїхати й наступного року».

До слова, Наталія Задорожня також написала, що ще до закінчення заїзду три сім’ї повернулися додому і причиною цьому, очевидно, стало погано організований відпочинок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 37
Перехожий Показати IP 30 Червня 2015 16:52
А що ви чекали від ГуСя? Ви б ще йому свою квартиру довірили...
віра до Перехожий Показати IP 30 Червня 2015 19:25
Учіться в Громадської організації" Об'єднання Активіст" , як організовувати відпочинок дітям.
Наталія Камишникова Показати IP 30 Червня 2015 16:53
Ігор Гузь - хороший нардеп, і не треба всіляким жінкам АТО гнати бочку! За безплатний відпочинок ще й облилабрудом!
Перехожий до Наталія Камишникова Показати IP 30 Червня 2015 16:56
Якщо ГуСь - хороший нардеп, то Янукович - хороший президент.
бог до Наталія Камишникова Показати IP 30 Червня 2015 19:01
подивiться на гузя брехливе що вiн може? тiльки з шибою з перевернутими яника фото стояти? от тяжка робота,а в дiтей грошi Красти мораль дозволяе дитячi сльози покарають негiдника
Анонім до Наталія Камишникова Показати IP 30 Червня 2015 21:00
чого це я облила брудом?Я написала свої враження.
про все що наболІло Показати IP 30 Червня 2015 17:01
гузь це ганьба ВолинІ
лучани Показати IP 30 Червня 2015 17:16
Це жлобство, покористуватися безкоштовним відпочинком,а потім обгадити. Якщо комусь не подобалось,то нехай би їхали з пенсіонату.
Такі да! Показати IP 30 Червня 2015 17:18
Я чомусь вірю пані Наталі, а не жирному гусю. А ви?
Гусь Камишніков Показати IP 30 Червня 2015 17:19
Дарованому коню в зуби не заглядають. А інші діти годують в лісі комарів, збираючи на зошити, книги і рюкзачки чорницю. Не треба злословити - держава в небезпеці. Чи може вам "Артек" подати?
Оля до Гусь Камишніков Показати IP 30 Червня 2015 18:06
А АРТЕК ВЖЕ НЕ НАШ.Домайданилися до ручки
Аська до Гусь Камишніков Показати IP 30 Червня 2015 18:33
Питання не в тому, хто як відпочиває. Питання в тому як це все вихваляють і на цьому піаряться.
Анонім до Гусь Камишніков Показати IP 30 Червня 2015 19:23
В цих сімей загинули батьки, це жахливо. Держава як обкрадала людей теж саме робить і далі. І діти нардепів не іздять на задрипані курорти, а на нормальні. То для цих дітей можна було організувати нормальний відпочинок?
ноніму до Анонім Показати IP 30 Червня 2015 19:35
організуй.
Анонім до Гусь Камишніков Показати IP 30 Червня 2015 21:03
мені не треба нічого подавати.А якщо беретесь щось робити, то робіть це добре, а не аби як.А потім ще й вихвалятися.
Андрій Показати IP 30 Червня 2015 17:19
У кожного критерії відпочинку різні. Одному потрібно ресторанне харчування і обслуговування, а інший розцілує тебе за пачку Мівіни запареної на воді. Одному потрібні сауни, басейни, джакузі, а інший радіє холодній воді зі ржавого крана. Так що, який би поганий чи хороший Гузь не був, він тут ні до чого.
Такі да! Показати IP 30 Червня 2015 17:22
Хотів би побачити, що "заспівали" б чудаки на букву "м", якби їхню дитину "безплатно" запхали в номер з грибком і смедючими душами\парашами\умивальниками.
лучани до Такі да! Показати IP 30 Червня 2015 17:38
Мама бачила куди пхала.
Лучанин Показати IP 30 Червня 2015 18:02
Чудово Гузь знає, що там робиться, у тому пансіонаті. Шкода, що пані Наталія не здогадалася сфотографувати ці "умови". Хоча не виключається, що телефон простенькийй/без пристойної камери. Те, що Гузь - пройдисвіт, хапуга, та злодій - відомо давно. А от політичні дивіденти отримати від своєї "благодійності" - отримує. Особливо від тих, хто його не знає і "ведеться" на його обіцянки.
Коля Показати IP 30 Червня 2015 19:18
чому мамочка не зробила ні одного фото, дивненько?
бог до Коля Показати IP 30 Червня 2015 19:35
а ти фотоаппарат купив вдовi? может 100 доларiв подарувати можеш дитинi сиротi! жлоб
чому до Коля Показати IP 30 Червня 2015 19:58
що там фотографувати? місцеві підтвердять що ті кімнати де вони жили найстрашніше зі всього що є на Світязі...бо приватник хоча прибере...Сором гузю за такиі відпочинок!!!!!!!! Ціна в такомі номері переночувати 70-90 гривень, там коричневою фарбою пофарбовані двері і смердить ще з коридора...Правду жіночка все пише. А харчування там взагалі пісня!! весь посуд щербатий всі на кухн іхочуит вкрасти!! 500 гривень в день то цін апроживання в буковелі, а не турбазі, де грибок на стінах і на підлозі. Шкод адіток!!!!!!!!!! А термін відпочинку аж 7 днів!!!!!!!!! ото дали нардепи!!!!!!!!!!! це ж збитків н еможуть дорахуватися!!!!!!!! Проплата за статті більш е вартує ніж тих грошей н а відпочинок витрачено!!!!!!!!!!!!!!!1 СОРОМММММ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ГАНЬБА!!!!!!!!!!!!!!
123 Показати IP 30 Червня 2015 19:29
місцеві вибори агов Поїхали!!!!!!Свобода краща!!!!
Ірина Показати IP 30 Червня 2015 19:50
Дуже негарно: даремний відпочинок і публічно обгадити. Якщо не сподобалося, все може бути, потрібно було поїхати додому або висловити своє обурення якось цивілізованіше.
ого до Ірина Показати IP 30 Червня 2015 20:13
а ви самі зайдіть в ці кімнатульки і скажіть як можна цивілізовано висловити своє обурення таким роздутим оздоровленням.Згідно ісеуючих норм найменша термін відпочинкової зміни- 14 днів а 7 то лише піарна зміна!!!!! треба аби наш гусь вніс таку пропозицію до парламенту
Анонім до Ірина Показати IP 30 Червня 2015 22:23
а що такого не цевілізованого було написано?
віра до Ірина Показати IP 1 Липня 2015 07:31
В людини трагедія - загинув чоловік, батько дитини, а тут ,замість уваги, може і треба було б підвищену /чисто психологічно/ ось такий негарний ляп, ще й з піаром - бачите, як багато робимо для вдів з дітьми!! Або робіть це достойно, або ніяк!!!
450 Показати IP 30 Червня 2015 19:51
На Світязі є бази з хорошим харчуванням і умовами, але звичайно не для сиріт ато. Дивлячись на це чоловіки втікають як миші від мобілізації. А нас мобілізованих називають дурнями і відвертають морди...
Сало уронілі Показати IP 30 Червня 2015 20:22
Не чіпайте Гузя! Він свідомий!
аяяй Показати IP 30 Червня 2015 21:02
Хотел депутат и свою лепту внести и попиариться,но видно денег не хватило или зажал.Жаль что люди погибли,а кто-то на этом еще себе и бонусы зарабатывает.
Гусь Показати IP 30 Червня 2015 22:54
самі винні. хто мене вибрав? хіба не ви клоуни володимирські і любомльські?? возіть далі папіроси клоуни
справедливий Показати IP 30 Червня 2015 23:24
Простим сметрним !ГУЗЯ І КЕРІВНИЦТВО ПАНСІОНАТУ НА КОЛ,І ТОДІ БУДЕ СПРАВЕДЛИВО.
Анонім Показати IP 1 Липня 2015 10:55
дехто в моїй статті угледів ненависть, тож даю відповідь.Якби не було зроблено стільки піару навколо того відпочинку, то й моя реакція була б іншою.Я написала свої враження від відпочинку,Там не було жодного не коректного слова, образливої фрази- лише голі факти. Фото підтверджень немає, бо я не збиралась викладати в соцмережі публікацій.Останньою краплею була відповідь водія автобусу, що віз нас додому.За те, що не дозволили йому заробити, тобіш взяти попутних пасажирів, я почула все , що він про нас думає. І знаєте, якщо робите щось благодійного,то не чекайте, що вам будуть кланятись в ноги за це.Просто робіть свою справу добре, а Господь все розсудить.
Від Марти Вовк Показати IP 1 Липня 2015 11:51
Почитала відгук Наталіі Задорожньої. Я в шоці на її скарги!Щодо харчування,не правда,що було не смачно!Звичайна домашня їда,приготовлена,як дома!Не розумію,її діти хотіли ресторанної їжі? Номера дійсно з гарним ремонтом,це новий корпус...ну є трохи грибок,ну не допрацювали...може виправляться! З дітьми реально займалися!Кожного дня в 11.00 діти або малювали,або ліпили з пластеліну,або плели з резинок,робили аплікаціїї,стінгазети!!! Після вечері в 20.00 завжди діткам включали цікаві мультики!Навіть батьки сиділи дивилися! Тут можна ще багато писати!Але завжди будуть якісь "за" і "проти"!Люди,котрим бодай щось але не сподобалось! Розумію, можливо ці жінки яким не сподобалося чекали на президентські номера,ресторанну їжу та ізоляцію від власних дітей!!! Особисто мені та мамочкам зі Львова там сподобалося.Ми відволіклися від щоденних проблем та тривог.Особисто мені було від чого відволіктися,мій тато,Задорожний Василь "Кавказ" загинув 09.02.15р. під с.Логвіново. Дуже дякую народним депутатам за таку чудову поїздку і зокрема Solomiya Pospolita яка займалася нашими дітками!!!Marta Vovk
Зі Львова Показати IP 1 Липня 2015 12:04
Наталия Задорожняя відкрийте коментарі у фейсбуці, а то я також там була і ви брешете!
Інна Показати IP 1 Липня 2015 22:16
Знаю Наталію Задорожню, вірю їй!!!! Адже Гузь у нас в Нововолинську для піару відкривав і “Центр розвитку дитини" для дітей з особливими вадами) відкрили перед днем захисту дітей в приміщенні його штабу, пофотографували, статейку написали і на цьому й закінчилося.. тепер цей центр знаходиться в приміщенні лікарні)) а чому вже не в приміщенні Гузя??? діток шкода, хочеться, щоб їм допомагали щиро, а не для статейки про добрі наміри депутата
Гузь хороший нардеп? Показати IP 2 Липня 2015 08:44
Та через цього *ренова націоналіста мою подругу звільнили з роботи. це було давно,але головне за що її звільнили-розмовляла вона російською мовою. І коли підійшла обслуговувати їх з дружиною столик, брала замовлення російською мовою, але вічливо і привітно. а він бачиш-но був не в настрої і на пів закладу верещав, що вона живе в Україні і іншою мовою говорити не може. дивно,я завжди думала, що в нас нема розподілу людей по мовам. Згадую її сльози після раптового звільнення і його задоволене рило,коли наступного разу він не помітив моєї подруги-офіціантки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus