USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Президент тримає на гачку 80-100 нардепів, - Ігор Гузь

16 Травня 2017 20:56
Рішення про підтримання постанови про дострокове припинення повноважень народного депутата України Андрія Артеменка прокоментував нардеп Ігор Гузь.

"Я підтримав рішення, щодо дострокового припинення депутатських повноважень депутата Артеменка, в першу чергу тому, що він фактично став на сторону окупанта запропонувавши ганебний план "примирення", де одним з пунктів зазначалося про можливу "оренду" Криму для РФ", - пояснив нардеп на своїй сторінці у Фейсбуці.

Водночас він запевнив, що "не має жодного сумніву, що Президент зараз тримає "на гачку" приблизно 80-100 народних депутатів України".

"СБУ, контррозвідка, МЗС, інші, мають дані щодо подвійного громадянства тих чи інших депутатів. Відповідно зараз із деякими із них буде проведена певна "шовкова робота", аби їхня позиція була співзвучною з позицію Банкової", - висловився Ігор Гузь.

Також він наголосив, окрім того, що для високопосадовців неприпустимо мати подвійне громадянство, це необхідно для того, щоб не стати інструментом маніпуляції зі сторони Президента.
Нагадаємо, Верховна Рада України підтримала більшістю голосів постанову про дострокове припинення повноважень народного депутата України Андрія Артеменка. Причиною було те, що депутат ще 2005 року отримав громадянство Канади, пише ТСН.

ЗМІ також повідомляли, що Артеменко був одним із авторів так званого "мирного плану", у якому надаються пропозиції щодо того, як глава Білого дому Дональд Трамп міг би зняти санкції з Росії. Зокрема, пропонувалося здати Крим в оренду Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 17 Травня 2017 02:15
По х т.б по барабану,ви всі там одним милом підмтераєтессь
лучанин Показати IP 17 Травня 2017 09:43
Тепер на банковій вирішується доля депутатів Будуть лизати зад Порошенку щоб невідігнали від корита Я думаю потрібно скасувати недоторканість депутатську а з часом незахочуть туда лізти всі кому попало

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus