USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ведуча телеканалу ZIK звільнилася, не захотівши піарити Медведчука

18 Січня 2018 14:15
Ведуча і керівник інформаційного департаменту телеканалу ZIK Роксана Руно звільнилася з каналу, оскільки керівництво нав’язувало для участі в ефірах проросійського політика Віктора Медведчука.

Про це написала сама екс-ведуча у Фейсбук.

«Тема заручників врятували завдяки Медведчуку», а спікер по ній сам Медведчук, мені не підходить. Ні мені, ні каналу. Я не буду запрошувати його в студію, виводити його дзвінком або «спускати» ведучим (які й не підозрювали про таке можливе щастя, як і про багато що інше)», – заявила телевізійниця.

«Так, це позиція, як мене попросили уточнити у відповідь, і розмова за присутності свідків. Я не приймаю від керівництва такі наполегливі прохання», – написала Роксана Руно.

«Максимально вдалися ці місяці роботи, але це втомлює і нереально вже для обох сторін, легше розійтися, і взяти менш перебірливих», - додала наостанок ведуча.

Своєю чергою, екс-продюсер каналу Гайгісіз Гелдієв запустив хештег #вимагайправду, що закликає з'ясувати роль Медведчука на каналі.

Нагадаємо, власником каналу ZIK є львівський олігарх, колишній співвласник групи "Континіум" Петро Димінський.

Як відомо, 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня Яворівського району сталася аварія за участю за участю автомобіля Димінського. В аварії загинула 31-річна Наталія Тріла.

Власник ФК "Карпати" і телеканалу ZIK Петро Димінський був на місці аварії. Відомо, що він часто особисто керує Mercedes S 65 AMG з державними номерами АС0277ВР, який став учасником ДТП. Цей автомобіль завжди супроводжує позашляховик охорони, який їздить слідом.

Охоронець бізнесмена взяв провину на себе, внаслідок чого був спочатку заарештований, а потім відпущений під домашній арешт.

9 грудня мати загиблої внаслідок ДТП Марія Тріла заявила про повне відшкодування збитків, спричинених ДТП, та відсутність матеріальних претензій у зв'язку з аварією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 18 Січня 2018 14:35
димінського взяли за яя кримінальною справою. тепер ним і ZIKом будуть крутити як циган сонцем. демократію закатують в асфальт, перетворюючи країну на зону
Володимр Показати IP 19 Січня 2018 14:16
Димінський - ла?но, клеймо нема де ставити, крутити каналом більше, ніж крутив він сам, вже не можна. Так що нема сенсу поширювати ті соплі-воплі
Володимир-Барис Показати IP 19 Січня 2018 14:46
Роксана Руно не тільки вродлива та розумна дівонька, а ще й порядна та патріотична. Таких людей потрібно цінувати та підтримувати, бо, на жаль, їх надто мало у нашому сучасному продажному суспільстві. Отож хай щастить Роксані!
Вадим Показати IP 26 Січня 2018 11:18
Медведчук повинен сидіти у тюрьмі , а не піаритися де йому заманеться! І тут явно без варіантів!!!!
Микола Показати IP 28 Січня 2018 17:54
Медведчук - провідник ідей російського агресора і Путіна з окрема. Надавати йому радіо- або телеефір означає капітуляцію перед Росією або приниження української нації перед Путіним. Хоча Медведчуку симпатизує і схиляє перед ним голову Порошенко. Що поробиш - така українська влада.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus