USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Великогабаритний транспорт руйнує дороги в Ковелі

13 Липня 2015 21:30
У Ковелі мешканці вулиці Лугової скаржаться на рух великогабаритного транспорту, який руйнує дорогу.

Про це розповіла представник мешканців Алла Чапек під час засідання виконавчого комітету Ковельської міської ради, – інформує «Під прицілом».

Жінка повідомила, що на вулиці Луговій розташована приватна фірма, яка займається ремонтом сільськогосподарської техніки.

Незважаючи на те, що цією вулицею рух великогабаритного транспорту заборонено, і є відповідні знаки, водії, ігноруючи Правила дорожнього руху, їдуть сільськогосподарською технікою вулицею. Це створює великі незручності мешканцям, адже це сектор приватної забудови з ґрунтовою дорогою. Тут проживає чимало пенсіонерів та сімей з дітьми.

З її слів, будинки руйнуються від того, що під час руху транспорту відбувається вібрація, а ще мешканцям постійно дошкуляє надмірний шум від роботи двигунів.

Крім того, траплялися випадки руйнування огорож через намагання водіїв проїхати сільгосптехнікою (зокрема комбайнами) вузькою вулицею.

Мешканці неодноразово зверталися до правоохоронних органів з проханням вплинути на власника фірми та змусити дотримуватися законів, проте – безрезультатно.

У міській раді доповідачці нагадали, що це питання слухалось під час засідання виконкому у лютому. Було прийняте рішення щодо посилення контролю за рухом транспорту на цій вулиці. Практично ДАІ усунулась від виконання своїх обов’язків, хоча у своєму листі начальник ВДАІ (з обслуговування Ковеля та району) УМВС України у Волинській області Сергій Долінко запевнив міську владу, що питання вирішать.

За станом на сьогодні підприємству надано погодження щодо руху сільгосптехніки вулицею Шевченка через територію колишнього заводу продтоварів, а не Луговою. Проте водії не дотримуються правил дорожнього руху та не виконують погоджень, а власник жодним чином на них не впливає.

Тож, взяти на контроль і вирішити це питання доручили старшому інспектору відділення ДАІ (з обслуговування Ковеля та району) УДАІ УМВС України у Волинській області Сергію Семенюку.

Крім того, начальник відділу комунального господарства Олександр Балак спільно з представником міліції мають зустрітися з власником фірми і вирішити питання в правовому полі, вжити усіх можливих заходів для того, аби задовольнити звернення ковельчан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus