USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Відсьогодні Верховну Ради охороняють жінки в камуфляжі

22 Березня 2018 14:21
У четвер, 22 березня, у Верховній Раді вперше з'явилися жінки-охоронці.

Про це повідомляє «Страна».

Вони оглядали на вході депутатів і відвідувачів парламенту жіночої статі.

Нагадаємо, що 21 березня Управління держохорони встановило кошти для огляду особистих речей та багажу депутатів і відвідувачів Верховної Ради. На центральному вході, через який заходить більшість депутатів, крім рамки металошукача встановлений так званий Rapiscan (рентгенівська установка). Такі установки розміщені на всіх блокпостах при вході в будівлю парламенту.

Нагадаємо, нещодавно Рада заборонила входити в будівлі органів влади, які знаходяться під державною охороною, зі зброєю, вибухівкою та іншими забороненими предметами. Відповідний законопроект №8155 у першому читанні і в цілому підтримали 263 народних депутата.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
valdis peish Показати IP 22 Березня 2018 16:12
ліпше у Верховній Раді вперше з'явилися голі жінки-охоронці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus