USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У депутатів ВР Криму немає кворуму - ЗМІ

27 Лютого 2014 16:04
Депутати ВР Криму, які прийшли на позачергову сесію для розгляду питання про проведення Всекримського референдуму «Про розширення повноважень АРК», не можуть зібрати кворум.

Про це повідомляють «Крим. Коментарі» з посиланням на джерело в кримському парламенті.

Детальнішу інформацію дізнатися поки не вдається, оскільки озброєні люди, що захопили будівлю, при вході забрали у депутатів всі засоби зв'язку . Журналістів у будівлю не пускають.

Нагадаємо, сьогодні вночі група невідомих осіб зі зброєю захопила будівлі кримського парламенту та Ради міністрів автономії. Озброєні терористи вимагають від парламенту автономії призначити референдум про незалежність Криму.

Як повідомляє «УНІАН» з посиланням на сайт «Цивільна оборона», у Севастополь сьогодні прибула група депутатів Держдуми РФ у складі віце-спікера російського парламенту Володимира Васильєва, депутатів Державної Думи Валентини Терешкової, Ірини Родніної, Миколи Валуєва та інших (партія «Єдина Росія»).

Валуєв на своїй сторіночці в Twitter сьогодні написав: "Прибув до Севастополя, щоб підтримати жителів Криму. Друзі, Росія з вами!", - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Михайло Показати IP 27 Лютого 2014 16:11
ще й та мавпа чогось туди приперлася і розказує!!
Люда Показати IP 27 Лютого 2014 17:13
Страшно здивована. Терешкова,Родніна...Наче розумні люди. І що вони тут роблять??????Ну у Валуєва мізки відбиті давно, не дивуюсь. Росії мало земель?????Не вдавиться???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus