USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Весільний сезон: лучанок цікавить, як наречена читає реп нареченому

22 Жовтня 2013 16:16
Лучан, які активні в інтернеті, цікавить, як наречена читає реп нареченому, скільки коштує виступ гурту Дзідзьо на весіллі та як впоратись із цим святом у дощ.

Так, пошукова система Яндекс, зважаючи на те, що до 27 листопада, початку посту, триває активний весільний сезон, дослідила, що саме цікавить українців в організації свята. Оскільки на Західній Україні весілля є більш гучними та з великою кількістю традицій, для дослідження вибрали мешканців Заходу, - іеформує Gazeta.ua.

«Найбільший пошуковий інтерес до теми одружень користувачі виявляють у серпні, вересні, жовтні. Найменше весіллями цікавляться в грудні: майже вдвічі рідше, - говорить представник компанії Яндекс Аліса Недашковська. «У пошуку користувачі хочуть подивитися весільні сукні та зачіски — [весільна зачіска як у принцеси], знайти привітання — [жартівливі подарунки на весілля або як прикольно привітати молодих], а також вибрати весільні атрибути та розваги на урочистість — [весільна флористика бутоньєрки купити]», - каже експерт.

Серед популярних запитів про весілля також трапляються питання про назви річниць — [третя річниця весілля, як називається] і про подарунки на конкретну дату — [золоте весілля що дарувати вірші привітання].

Найчастіше користувачі шукають інформацію про першу та десяту річниці.

Мешканці Західної України цікавляться прикметами і традиціями, пов'язаними з одруженням. Наприклад, питають таке: [прикмети що робити з грошима, які зібрав на весіллі], [що треба говорити, коли ріжуть весільний торт], [розбився весільний келих до чого].

«Дуже хвилюють українців і весілля знаменитостей. З початку року користувачі найчастіше хотіли дізнатися подробиці одруження Ксенії Собчак і Максима Віторгана, Лєри Кудрявцевої та Ігоря Макарова, Дмитра Дикусара та Олени Шоптенко. А найпопулярніша «весільна качка» ходила про Володимира Путіна та Аліну Кабаєву», - розповідає Недашковська.

Наречений не хоче весілля, що робити?

Є і дивакуваті запити про весілля: [як наречена читає реп нареченому] ― Луцьк; [як писати букви на плакаті для весілля] ― Ужгород; [у чому ви були взуті у себе на весіллі восени] ― Хмельницький; [дзідзьо на весілля скільки коштує] ― Луцьк; [слухати весільні пісні, коли обтанцьовує молода з сестрою] ― Львів; [якщо за місяць до весілля хтось захворів] ― Рівне; [жах у весільній сукні- до чого це?] ― Тернопіль; [весільний ролик, де наречений плаче] ― Івано-Франківськ; [наречений побачив наречену, що тепер буде] ― Рівне; [весілля в дощову погоду] ― Луцьк; [у якому розмірі jpeg віддавати весільні фотографії] ― Львів; [иду на свадьбу, как накрасица и сделать прическу] ― Хмельницький; [весільні фото де наречена брюнетка] ― Чернівці; [наречений не хоче весілля що робити] ― Рівне; [до чого сниться собаче весілля] ― Івано-Франківськ; [класифікація весільних суконь] ― Тернопіль; [яке весілля я хочу] ― Рівне; [ніж для весільного торта] ― Тернопіль; [автор пісні про наречену] ― Ужгород; [в чому піти на весілля якщо не носиш плаття] ― Львів; [вітання на весілля чоловікові три роки] ― Рівне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іванка Показати IP 22 Жовтня 2013 16:35
Дурні наречені...Нібито зачіска як у принцеси і модні туфлі зроблять подружнє життя щасливим і безхмарним...да.....типова блондиність)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus