USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

Ветерани з Луцька звернулися до побратимів із Росії

9 Травня 2014 10:00
Під час зустрічі ветеранської організації Волинського обласного відділення Всеукраїнського об'єднання ветеранів голова Валентин Добрянський запропонував прийняти два звернення: до кандидатів на посаду Президента України та до побратимів у Росії, на Півдні та Сході Україні.

У зверненні до кандидатів на посаду Президента України йшлося: «Враховуючи надзвичайну небезпеку, яка нависла над Україною, звертаємось до усіх кандидатів на посаду Президента України й закликаємо об’єднатись і зробити все, щоб обрати найбільш рейтингового кандидата на посаду Президента у першому турі. Вибори у два тури налаштовують Україну на велику небезпеку, оскільки сили протистояння неодмінно скористаються часом між першим і другим туром голосування та неодмінно зірвуть вибори. Ми просимо Вас поставити інтереси держави і нації вище особистих і партійних».

Голова ветеранської організації наголосив на тому, наскільки важливо пам’ятати про ціну Перемоги й уроки війни та запропонував прийняти ще одне звернення.

Текст подаємо без змін:

«Дорогі побратими!

Вперше в новітній історій два братні слов’янські народи переживають тривожну пору трагічного непорозуміння між політичним керівництвом Росії та України. Це неприпустимо, що із спорядженою зброєю в руках стали один проти одного солдати, які, пам’ятаючи про ветеранів Другої світової війни, мали б стояти плечем до плеча. Нині гинуть військові та цивільні громадяни України. Сьогодні у день перемого над фашистською Германією, запитаємо один одного: Невже в когось з’явилось право осквернити святу пам’ять про мільйони життів, покладених за мир і спокій наступних поколінь?! Невже ми, втішені своєю жертовністю заради щастя наших дітей і онуків, на схилі свого віку зазнаємо горя побачити дощентне руйнування тернистого шляху до Перемоги над світовим злом, заради якої пролилися ріки крові, безмірно скалічились людські тіла і долі?!

Дорогі побратими-ветерани східних та південних районів України, Росії. Не даймо зневажити славні імена і безіменність тих, хто поліг в битвах на своїх і чужих полях, кого пам’ятають і вшановують на Україні і в Росії до сьогодні. Чи погасне Вічний вогонь пам’яті про героїв в нас на очах, чи горітиме і надалі для наступних поколінь? Скажімо своє могутнє ветеранське слово, ще раз станьмо на захист правди і совісті, не даймо переступити через нас тим, хто не бачив війни і не скуштував її біди та горя! Нехай наше покоління буде останнім, хто пройшов через це пекло.

Пам’ятаємо, якою дорогою ціною дісталась перемога для України.

Зголошуємо своє рішуче «ні» пролиттю крові та загибелі людей з якої б сторони це не стосувалось. Досить горю матерям,батькам та дітям загиблих та скалічених у протистоянні».

Учасники зборів зустрічі ветеранської організації Волинського обласного відділення Всеукраїнського об'єднання ветеранів прийняли звернення одноголосно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 9 Травня 2014 10:38
якщо пороха в президенти,то на фіга була та революція. Народ не хоче президентом олігарха разом з купленими рейтингами, тим більше парашка вже наперед говорить,що вибори не визнає.
Аноніму Показати IP 9 Травня 2014 11:36
А кого із затверджених кандидатів на пост президента пропонує шановний Анонім?
лучанин Показати IP 9 Травня 2014 13:50
А толку... Зомбі не лікується, тим більше на старість.
титушко до лучанин Показати IP 9 Травня 2014 19:40
а те що роки півтора лікують нас 5 і тсн це дрібниці. до 23 .02 в россии олімпіада. їм було пох-+уй. до нас до реч1 грузія 08.08.08-олімпіда в китаї-жидомасонам п.х. навсех
Про аноніма Показати IP 9 Травня 2014 14:41
Як там по Штірліцу, що найкраще запам'ятовується? А яка остання думка в аноніма? Висновок: анонім (чого, до речі, за весь народ говорить) - троль і провокатор.
НЕЛУЧАНИН до Про аноніма Показати IP 9 Травня 2014 22:46
коментар було видалено
дідо Показати IP 9 Травня 2014 17:29
Порох відмив органоторговців із клініки шалімова від справедливого осуду а недоумкуваті рошени його в президенти пхають
НЕЛУЧАНИН до дідо Показати IP 9 Травня 2014 22:47
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus