USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Спілку ветеранів АТО створять на Волині

17 Липня 2015 18:15
Активні демобілізовані з зони бойових дій нововолинці виявили ініціативу створити власну громадську організацію. Про це повідомляє сайт Нововолинської міської ради.

Нагадаємо, нещодавно міськрайонне громадське об’єднання«Спілка ветеранів, учасників та інвалідів АТО» створили у Володимирі-Волинському. Спілка має на меті захист прав бійців, які пройшли пекло війни.

Так, вчора відбулись установчі, збори під час яких було затверджено назву, управління та статут організації. Відтак повне її найменування звучатиме як ГО «Нововолинська спілка ветеранів АТО», ‒ повідомляють у прес-службі Нововолинської міської ради.

Згідно зі статутом, спілка має на меті об’єднати ветеранів війни, сприяти консолідації та координації зусиль у справі широкого, більш ефективного використання наявних можливостей у забезпеченні захисту своїх політичних, економічних, соціальних прав, наданню оздоровчої, медичної, психологічної, моральної та матеріальної допомоги членам громадської організації.

Також чоловіки планують брати участь у громадсько-політичній діяльності; проводити масові заходи; активно долучатися до організації виховання у молоді та підлітків патріотизму, готовності до захисту України та багато іншого.

Очолив ветеранську організацію Олександр Кондисюк. Майор 51-ої бригади, якого уже записали в ряди загиблих, проте він виявився живим. Олександр пробув у полоні чотири місяці і таки повернувся додому. Його кандидатуру на посаду керівника спілки хлопці підтримали одноголосно.

Наразі документи на створення громадської організації направлені в органи юстиції. Як тільки «Нововолинська спілка ветеранів АТО» буде офіційно зареєстрована, відразу розпочнеться прийом заяв для вступу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus