USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Від самовільної реклами Луцьк чистять безробітні

5 Березня 2012 15:53
Безробітні лучани в рамках оплачуваних громадських робіт прибирають місто.
Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.
Уже в цьому році безробітні взяли участь в громадських роботах і поприбирали сніг та лід на тротуарах проспектів Грушевського і Перемоги, території будинків по вулиці Привокзальній, Шухевича, бульвару Дружби народів, території історико-культурного заповідника.
На одній із останніх оперативних нарад обговорювалось питання забезпечення дотримання вимог Правил благоустрою Луцька. Зовнішній вигляд міста псують оголошення, реклами, афіші, які або тривалий час не прибираються, або взагалі незаконно розміщені на світлових опорах та в інших невизначених місцях.
На звернення міського голови відгукнувся Луцький міський центр зайнятості. За кілька днів після наради був укладений договір з ЖКП№3 і 15 безробітних взяли участь в оплачуваних громадських роботах з очищення рекламних оголошень.
Лише протягом одного дня вони очистили рекламні тумби по проспекту Волі та вулиці Винниченка. Ця робота буде продовжена і по вулицях Лесі Українки, проспектах Перемоги та Грушевського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Орест Показати IP 5 Березня 2012 17:21
Коли вже в Луцьку будуть зняті ці величезні багатотонні рекламні щити, які загрожують життю людей на тротуарах? Чи чекаємо якоїсь біди?
Воля Показати IP 5 Березня 2012 18:07
А коли вже міська влада розпочне давно анонсоване наведення порядку з легальною рекламою в місті, масштаби якої набули просто загрозливих розмірів? Говорити про якусь примарну і гіпотетичну туристичну привабливість міста можна довго, а от зробити реально місто гарнішим не хочеться - гроші треба.
афішка Показати IP 6 Березня 2012 00:12
"Лише протягом одного дня вони очистили рекламні тумби по проспекту Волі та вулиці Винниченка."-ЛЮДЕ!Якби не тумби, то б взагалы не було б де ці афіші клеїти - а лишилось їх в Луцьку вже не деже... На вокзалі і біля обласної прибрали. в центрі дві прибрали й скоро ту що біля ЦУМУ також заберуть - на лесі українки -забрали:(((Та побільше потрібно тумб - тоді й по стовпах клеїти не будуть...
Юрисконсульт Показати IP 6 Березня 2012 07:34
Не здивуюсь, якщо на звільненому місці незабаром з"явиться передвиборча агітація пані, що керує волинською службою зайнятості. Галицький "пішов", а нова мітла, як відомо і мете по-новому. Нову "кришу" час шукати декому...
Анонім луцький Показати IP 6 Березня 2012 10:19
хай би ще із бігбордами розібралися, а то куди не глянь якась морда чи ще щось. Тільки увагу водіїв і пішоходів відволікають. Нехай би мвська влада більш відповідально підійшла до цього питання!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus