USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Відключення електроенергії у Луцьку і на Волині завтра, 5 грудня

4 Грудня 2014 16:45
На трьох вулицях Луцька завтра не буде світла у зв’язку з ремонтом повітряних ліній у місті.

Про це повідомили у прес-службі міської ради.

Завтра, 05 грудня, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на повітряній лінії від ТП № 62, з 9:00 до 14:30 години буде припинено електропостачання за такими адресами: вулиці Сєченова, 1- 9; 2 – 20; Бабушкіна, 15 – 21 та частково Малоомелянівський провулок.

Як повідомлялоІнформаційне агентство Волинські Новини, Луцька міська філія ПАТ «Волиньобленерго» надала список вулиць, де будуть відключати електроенергію в разі застосування графіків аварійних вимкнень на території міста Луцька.

Аварійне вимкнення світла пов'язане з тим, що зараз тривають ремонтні роботи на третьому енергоблоці Запорізької АЕС. Енергетики Волині кажуть, що з 5-го грудня вони мають завершитися.

ПАТ «Волиньобленерго» розмістило на своєму сайті інформацію про планові відключення споживачів від електроенергії у всіх населених пунктах області.

ДИВИТИСЬ ГРАФІК ВИМКНЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ У МІСТАХ І СЕЛАХ ВОЛИНІ НА 5 ГРУДНЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
777 Показати IP 4 Грудня 2014 17:12
волинь до запоріжської аес не має відношення, краще запитати чи крим сплачує кошти за нашу електроенергію, і хто має відповідати за зіпсуту техніку у простих людей,а також вихід з ладу обладнання на підприємствах.
Дончанин до 777 Показати IP 4 Грудня 2014 17:54
Помимо двух блоков на Запорожской АЭС, также не работают около 20 блоков на тепловых электростанциях. И это только начало, так как уголь пока еще имеется..
ВУС до 777 Показати IP 5 Грудня 2014 09:46
Якщо не розумієшся в енергетиці, то краще помовч. В Україні діє ЄДИНА енергосистема. А вугілля не вистачає, бо наше "москаляку на гілляку" виключило з цієї системи Донбас, який був, як нам кожен день внушали - "дотаційний". Адже не такий він дотаційний, якщо раніш у нас електроенергію не відключали. А ці мудреці намудрили такого, що донецьких тепер на аркані не затягнеш в таку Україну. І я їх розумію. А ми все ховаємо і ховаємо героїв і мерзнемо. А зима ще попереду. Війну треба кінчати і пробачення у Донбаса просити на колінах, а не знищувати. Чи ми збираємося замість донецьких шахтарів в шахти лізти? Не думаю, що хтось з нас захоче, бо то робота дуже важка та небезпечна. Це вам не по мирних жителях з Градів стріляти. А наше місце в Європв. Там нас чекають не дочекаються ніяк.
Анонім до ВУС Показати IP 5 Грудня 2014 13:26
Ти придурок-це ми стріляємо з градів по мирних жителях.Це ти скажи своїм побратимам кацапам і цим терористам і бандитам кадировцям, головіразам,які луплять по мирних жителях.Вони хотіли расеї от і мають. Хай піднімаються і виганяюь цю навлоч зі своєї землі. Ото да сатана точно вам овчі засліпив
Ковельчанин Показати IP 4 Грудня 2014 19:48
Відключенння подані в посиланні не стосуються відключень задля економії, це відключення планові для ремонтів
Анонім до Ковельчанин Показати IP 5 Грудня 2014 06:13
Хахахах! Наивный дебил!
1111 Показати IP 4 Грудня 2014 19:54
Те, що ПАТ «Волиньобленерго» розмістило на своєму сайті інформацію про планові відключення споживачів від електроенергії у всіх населених пунктах області - повна брехня. Два дня у вечірній час майже весь район вимикають від електроенергії, а в селі, де 60 приватних пилорам економити не потрібно!!!
Интер Показати IP 5 Грудня 2014 05:18
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus