USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Ця професія зробила з мене бійця», - мужня і тендітна волинянка Аліна

8 Березня 2016 08:00
Із нагоди жіночого свята Восьмого березня Інформаційне агентство Волинські Новини розпочинає рубрику матеріалів під назвою «Безстрашні професії витончених жінок». Редакція познайомить вас, шановні читачі, із жінками, які, освоївши непритаманні для слабкої статі професії, змогли довести – у чому ж сила «слабкої» половини людства. А розпочне рубрику соромʼязлива та тендітна Аліна.

…Я познайомився з нею досить банально – у гуртівні Пакко (ТзОВ «ПАККО Холдинг», що на вулиці Клима Савура, 21А). Вона стояла неподалік каси та пильно окидала поглядом торгову залу. Модна стрижка, легкий макіяж, витончена бірюзова блузка поверх якої – брутальна чорна куртка із написом «Охорона»…

Охоронник – професія непроста, вона вимагає від людини максимальної уважності, фізичної підготовки та вміння домовлятися з клієнтами в різних ситуаціях. Тому ми звикли, що в сучасних супермаркетах працюють саме чоловіки, проте – не у цьому.

Аліна – із тих жінок, які не бояться труднощів та беруться за будь-яку роботу, навіть попри те, що вона не жіноча.

Для ІА Волинські Новини Аліна залюбки розповідає, як їй працюється на такій посаді.

«Я вже звикла, мені подобається робота, на цій посаді працюю два роки.

Раніше була касиром, а потім мені запропонували стати охоронником, і я погодилася. На початках було дуже важко - сльози, істерики, було й таке, що шкодувала про зміну роботи. Проте саме ця професія виховала в мені справжнього бійця», - жартуючи, розповідає дівчина.

Також вона говорить, що колеги-чоловіки її дуже підтримують та в усьому допомагають.

«Своїм успіхом я завдячую колегам, які повірили у мене та неодноразово казали: «Аліна, давай, ти молодець, не переживай, у тебе все вийде, ти впораєшся», - ділиться жінка-охоронник.

Аліна говорить, що за два роки роботи на посаді траплялось різне, проте сила волі та холодний розум, що, здається, притаманне не всім представницям слабкої статі, допомагають впоратися із труднощами.

«У нас на роботі трапляється різне, бо ж люди є усякі. Хтось дуже емоційний чи невихований, але доводиться з усіма домовлятися. Фізичну силу не застосовувала, лише у складних ситуаціях – допомагають хлопці, втім, у більшості випадків знаходимо консенсус», - каже дівчина.

Аліна додає, що інколи бува й таке, що на роботі відчуває себе як чоловік, втім, ніколи не забуває, що перш за все вона - леді, тому на робочому місці завше охайна, з гарною зачіскою, красивим манікюром, а під уніформою – сексуальна блузка.

Також дівчина зауважила, що в їхньому колективі, окрім неї, є ще одна жінка-охоронник, її звати Марія. Й за цей час вони вже стоваришувалися та стали подругами.

Аліна каже, що у її роботі найбільше подобається колектив, в якому між людьми утворилися не просто гарні робочі стосунки, а й більше – дружні, тому дівчина щоразу, йдучи на роботу, думає про те, що їй тут комфортно та спокійно.

У житті вона ніжна та тендітна, а на роботі – надійний захисник порядку та спокою відвідувачів.

Щоб дізнатися про інших мужніх волинянок, які обрали не менш безстрашні професії, стежте за публікаціями на нашому сайті упродовж дня.

Підготував журналіст Вадим Панафідін

ЧИТАТИ ЩЕ: «ЖІНОК В АРМІЇ НЕМА – ВСІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ», - ХОРОБРА ВОЛИНЯНКА ВАЛЕНТИНА

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНЯНКА, ЯКА ОБРАЛА ПРОФЕСІЮ СЛІДЧОГО, З ДИТИНСТВА МРІЯЛА СТАТИ ПРАВООХОРОНЦЕМ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Весняний кіт Показати IP 8 Березня 2016 08:11
Щастя вам, бережіть себе від легковажних не котів. Гарна кранівниця є в УГМК на мамсурова. Ніяк не доберуся... Високо сидить. Гарноі весни, миру і вірності Вам дівчата й жіночки, баббусі і внучки!
Софія Показати IP 8 Березня 2016 11:57
Алінка дуже класна !!) З святом тебе,красуня)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus