USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відновлення спаленого стенду Героям вартуватиме Луцьку 90 тисяч

28 Листопада 2016 17:34
На відновлення фотостенду пам’яті Героїв Небесної Сотні та Героїв АТО просять виділити 90 тисяч гривень з міського бюджету. На думку фірми-підрядника, згоріти через лампадку стенд не міг.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 28 листопада.

Так, депутатів просили передбачити виділення 90 тисяч гривень на відновлення знищеного вогнем фотостенду. Якщо ж коштів використають менше, їх обіцяють повернути у міський бюджет.

Голова комісії Павло Данильчук зауважив, що не знає справжньої причини загорання стенду. У висновок поліції про те, що це спричинила лампадка, з його слів, більшість активних лучан, майданівців, волонтерів та бійців АТО, не вірить. Тому він вважає недоцільним відновлення стенду в такому вигляді, яким він був досі і з тих самих матеріалів. Тож питання запропонували вивчити детальніше, а вже потім напрацювати інший варіант, наприклад, створення стенду за допомогою 3D-принтерів, які друкують на камені.

На думку керівництва фірми «Факторія», яка здійснювала розширення стенду, що обійшлося у 151 тисячу гривень, від лампадки фотостенд загорітися не міг, адже для цього потрібне нагрівання зі значно вищою температурою. Матеріали, мовляв, надійні та можуть довго використовуватися, а дерев’яних конструкцій стенд не містить.

Члени комісії вирішили рекомендувати виділити кошти, а конкурс зі створення нового стенду пропонували оголошувати наступного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
русский Показати IP 28 Листопада 2016 18:00
да откуда такие цифры? для такого дела ,конечно, не жаль.но 90 штук ?? смету пжалуста
ВАСЯ Показати IP 28 Листопада 2016 18:11
Виділили 200 тис. Зробили за 151тис..ДЕ 49 ТИСЯЧ ...кОМСОМОЛЕЦЬ І КОМПАНІЯ..................
КРАЯНКА Показати IP 28 Листопада 2016 18:52
ДЕ ВЗЯЛИСЬ ТАКІ ЦІНИ?
Анонім Показати IP 28 Листопада 2016 21:59
За такие деньги можно 3 комнатную квартиру под ключ отремонтировать, поставить технику и мебель. Что за цены? Выбрали благородный повод для очередного воровства из бюджета.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus