USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відомі у Луцьку люди говорять про бездомних тварин. ВІДЕО

5 Жовтня 2013 11:47
Відеоролик «Піклуйтесь не лише про себе», де відомі у Луцьку люди закликали громадян допомагати бездомним тваринам, опублікували у мережі.
Відео приурочили до Міжнародного дня захисту тварин. Його відзначають 4 жовтня, - пише у соцмережі ВКонтакті Каріна Сопронюк.

«Те, що ви переглянете, є певним заохоченням для тих, кому небайдужі тварини і аби ваше натхнення допомагати збунтувалось і ви робили це частіше..
Ми просимо не забувати про тих хто на вулиці.. Не забувати про тварин.. Ми приручили цих істот і ми ж їх викинули. Навіть, якщо не можете забрати до себе чи нагодувати, приділіть їм елементарну ласку, почухайте за вушком! Від цього їхній день стане не таким одиноким, не таким холодним. Ми єдині можемо про них піклуватись, єдині можемо допомагати їм жити, а не виживати. Давайте будемо добрими не лише до своїх дітей та близьких, а й до тих, для кого ми є всім!» - пише дівчина.

Наостанок Каріна дякує Олії Коваль та Сергію Лагоді за допомогу у здійсненні ідеї. «Також дякую тим, хто брав участь у зйомці: Андрій Тимчук, Вікторія Жуковська , Юрій Косюк, Максим Фраерман та Дмитро Мельничук!», - резюмує активістка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 6 Жовтня 2013 22:08
Люди, не будьте звірами. У тварин зараз більше людяності ніж у людей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus