USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Відомо, куди «переїдуть» підприємці з ринку на Львівській

26 Липня 2017 13:14
Торговці з ринку на вулиці Львівській підшукали нову ділянку, де планують продовжувати вести господарську діяльність, однак для того, щоб «переїзд» став можливим, підприємцям потрібно вирішити низку питань.

Земельна ділянка, де планують торгувати в майбутньому, також знаходиться на вулиці Львівській – біля будинку № 112.

Про це стало відомо під час зустрічі підприємців із представниками Луцької міської ради 26 липня.

Нагадаємо, підприємці змушені шукати нового місця для торгівлі, адже ділянку під ринком «Львівський» викупив новий власник, який планує на цій території спорудити будинок. Наразі люди продовжують там торгувати, але мають звільнити ділянку після 1 вересня.

Стосовно плану, який підготували торгівці, розміщення кіосків на новій ділянці, викликало чимало зауважень щодо відповідності нормам. Зокрема, підприємці перевищили дозволену відстань до розміщеного поблизу житлового будинку й не виокремили місця для паркування автомобілів.
Також йшлося про те, що замість торгових рядів на ділянці можна розмістити торговий центр, але для цього потрібно змінювати цільове призначення цієї земельної ділянки. Окрім того, підприємцям було запропоновано провести збори, аби вони прийняли спільне рішення про спорудження торгового центру чи розташування кіосків.

Як відзначив заступник міського голови Олександр Рачков, це питання необхідно вирішити якнайшвидше. Для цього підприємці у випадку надання переваги тимчасовим спорудам мають підготувати проект розміщення кіосків на новій ділянці, відповідно до чинних норм, та представити уніфікований проект зовнішнього вигляду для тимчасових споруд.
Отож, до 1 серпня підприємці мають погодити рішення із власником земельної ділянки та підготувати проект, а до 1 вересня узгодити все із міськрадою, аби можна було створити робочу групу для оцінки доцільності видачі відповідних дозволів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скептик Показати IP 26 Липня 2017 13:29
одним словом, все як у диктатора Франко : "Друзям - все, ворогам - закон"
алла Показати IP 26 Липня 2017 18:33
А навіщо на кожному кроці магазини. Такі ринки потрібно забороняти взагалі. Антисанітарія, культура торгівлі на нулю, ціни завищені, а про продаж підпільного алкоголю я взагалі мовчу. Здравомислячі покупці на таких стихійних точках продукти не купують. Через декілька років всерівно буде природнє самознищення таких "базарчиків". Економіку України потрібно піднімати не таким бізнесом, рєбята.
Анонім до алла Показати IP 27 Липня 2017 21:36
Де ти там антисанітарію уздрів?
Колега Показати IP 26 Липня 2017 18:40
Олександр Рачковський - це такий прикол?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus