USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Відомий професор економіки назвав біткоїн великою аферою

23 Грудня 2018 23:47
Відомий економіст, професор Нью-Йоркського університету Нуріель Рубіні, якому приписують пророцтво глобальної фінансової кризи в 2008 році, назвав біткоїн інструментом спекуляції шахраїв.

Про це пише Аllcrypto.media.

Рубіні вчергове висловився про біткоїн і заявив, що ціна активу не має реального підґрунтя, а валюта є лише інструментом спекуляції, призначеним для того, аби окрадати інвесторів з використанням схеми pump-and-dump.

Рубіні вважає всі цифрові монети шиткоїнами, а крипторинок – збіговищем різноманітних шахраїв. У якості прикладу він навів дослідження французьких вчених, які виявили 4 800 випадків використання pump-and-dump через різноманітні месенджери.

Потужною зброєю в руках аферистів став Telegram, на який припадає близько 80% активності шахраїв, які ініціюють створення бульбашки навколо конкретного цифрового активу, зазначає Рубіні у своєму Твіттері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 24 Грудня 2018 00:24
100 процентів, лохотрон для багатих!
Василь Михайлович Показати IP 24 Грудня 2018 10:27
Біткоїн , МММ та інші розигриші і лотареї - це ЛОХОТРОНИ для наївних простачків !!! " Розумні " і мошенники кажуть , що лохів на наш вік вистачить , або без ЛОХА и жизнь плоха ... РОБІТЬ ВИСНОВКИ НЕ ВЕДІТЬСЯ , не будьте наївними. В світі не має такого " волонтера " щоб хотів вам безкоштовно допомогти !!!!!!!!!!!
Правдоруб Показати IP 24 Грудня 2018 11:02
Електронні гроші паридумані енергетичними компаніями для збільшення продажу електроенергії, так як в наслідок запровадження енергозберігаючих технологій та урядових дотацій сонячної та вітроенергетики їх прибуток впав.Так званий майнінг приносив прибуток лише їм а майнери ледь могли окупити вкладені гроші в обладнання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus